gooossia17
Fanka BB :)
[emoji173]
Cóż to za zapłakany Cud? [emoji173]️[emoji7] wielkie gratulacje dla rodziców!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji173]
na ost wizycie mowil o cc ze jak bedzie tak rósł to nie będzie sn. A dziś powiedział że za dwa tygodnie zobaczymy co będzie " bo to wielkie dziecko "Szaleje! W takim tempie jak Twój szkrab rośnie to zapomnij o ubraniach 56 nieźle, chłop po tatusiu heh ja mam wizytę we wtorek i to będzie mój 35+3 porównamy mówił Ci lekarz coś o cesarce albo wcześniejszym wywołaniu?
Śliczny [emoji173] [emoji7] pewnie już zakochani po uszy [emoji8][emoji173]
On ziewal❤ caly czas spi❤Cóż to za zapłakany Cud? [emoji173]️[emoji7] wielkie gratulacje dla rodziców!!
Oj takŚliczny [emoji173] [emoji7] pewnie już zakochani po uszy [emoji8]
na ost wizycie mowil o cc ze jak bedzie tak rósł to nie będzie sn. A dziś powiedział że za dwa tygodnie zobaczymy co będzie " bo to wielkie dziecko "
Ach, ja też myślałam że on tak krzyczy To dobrze że śpi. Da odpocząć mamie i współlokatoromOn ziewal❤ caly czas spi❤
Super że sam też już chciał wyjść [emoji5]Ale powiem Wam ze mialam stracha w nocy bo mialam skurcze. To nie bylo fajne a to podobni w imie ojca. Od 4 zaczelam liczyc co ile. O 7 byly juz regularne co 7 minut no bo planowany termin porodu to 19 tak ze tak czy tak dzis bysmy Hubcia powitali na swiecie