A podawalas coś?Wiem, znam to z autopsji. U nas sie unormowalo jak miala dwa i pol miesiaca, ale wczesniej tez bardzo sie meczyla, a ja z nia...
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Delicol. Jak chcesz to mam jeszcze 2 opakowania, nie otwarte. Moge Ci wyslac za koszt przesylki. Ja zamawialam to z Belgii zdaje sie, tam to cos ok 10e za opakowanie kosztowalo. Troszke pomagalo. No i moja byla na mm wiec zmienilam na hipp i tez bylo ciut lepiej, ale najlepszym lekarstwem okazal sie czas.A podawalas coś?
walczaca o szczescie
Cześć Piękna Oliwko:-)Witam ciocie na 70% jestem Oliwią [emoji173] nie dali mi spac z rana tylko zaczepiali stukajac w brzuch wedlug badan usg jestem zdrowa teraz tylko jeszcze dobre wyniki krwi [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 887699
Nie chce ale dziękuję.Nam ma kolki pomogły leki z Fr będziemy cierpliwie czekacDelicol. Jak chcesz to mam jeszcze 2 opakowania, nie otwarte. Moge Ci wyslac za koszt przesylki. Ja zamawialam to z Belgii zdaje sie, tam to cos ok 10e za opakowanie kosztowalo. Troszke pomagalo. No i moja byla na mm wiec zmienilam na hipp i tez bylo ciut lepiej, ale najlepszym lekarstwem okazal sie czas.
Spróbuj zwykłej herbatki koperkowej, ona jest dobra na wzdęcia i brak kupkiNie chce ale dziękuję.Nam ma kolki pomogły leki z Fr będziemy cierpliwie czekac
@Oczekiwanie2017 co u Ciebie ? Wszystko w porządku ? Jeszcze w dwupaku czy już tulisz maleństwo ?❤
ludek
Słodziaki [emoji7] Uwielbiam na nie patrzeć [emoji5]8 miesięcy miłości której nie da się opisać słowami [emoji7] [emoji173]️[emoji7][emoji173]️Zobacz załącznik 887667Zobacz załącznik 887668Zobacz załącznik 887669Zobacz załącznik 887670Zobacz załącznik 887671
ludek
Raczej nie [emoji4] To odłóż obie do łóżeczek a później po kolei z powrotem bierz i próbuj żeby odbiły bo jak nie to będą płakać [emoji6]A samo położenie na boczek nie wystarczy?? my od dziś już zostajemy same i nie jestem w stanie odbić dwóch:-/
reklama
ludek
Super, gratuluję [emoji5]Witam ciocie na 70% jestem Oliwią [emoji173] nie dali mi spac z rana tylko zaczepiali stukajac w brzuch wedlug badan usg jestem zdrowa teraz tylko jeszcze dobre wyniki krwi [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 887699