reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, ja tez juz jestem mamą. Porod mimo poczatkow sn zakonczony cc. Maly jest kochany, najpiekniejszy na swiecie :), wazyl 3700 i mierzyl 58cm.
Niestety nie chce jesc i bardzo duzo placze przez co mi tez trudno jest dojsc do siebie.
Gratuluje czekam na foto . Teraz uczycie sie sobie chwile to potrwa -cierpliwosci.

reklama
Nam radzili delikatnie końcówka termometru posmarowana oliwka podrażnić odbyt. Albo jak masz dostęp to kup windy. I moze cos na florę? U duzo na brzuszku.

Gratulcje!! Duzo cierpliwości. Nie dawaj butelki, kładź malego na piersi cały czas, moze odciągnij i podaj mu strzykawka? Wiem ze ciężko ale das radę!!
Ja slyszalam, ze jakiwkolwiek mechaniczne draznienie odbytu jest niebezpieczne i moze skutkowac problemami.

Nam radzili delikatnie końcówka termometru posmarowana oliwka podrażnić odbyt. Albo jak masz dostęp to kup windy. I moze cos na florę? U duzo na brzuszku.
Z tym termometrem raz tak zrobiłam ulga odrazu ale nie wolno dużo razy bo potem dziecko się przyzwyczaja i nie będzie mógł tym bardziej zrobić.Ale ten jeden raz super pomogło w sekundę

Gratulcje!! Duzo cierpliwości. Nie dawaj butelki, kładź malego na piersi cały czas, moze odciągnij i podaj mu strzykawka? Wiem ze ciężko ale das radę!!

Dziewczyny, ja tez juz jestem mamą. Porod mimo poczatkow sn zakonczony cc. Maly jest kochany, najpiekniejszy na swiecie :), wazyl 3700 i mierzyl 58cm.
Niestety nie chce jesc i bardzo duzo placze przez co mi tez trudno jest dojsc do siebie.
Ale duży chlopczyk. Kochana na spok9jnie dojdziecie do wprawy :-) Gratuluję Synka. Jesteś najlepsza mama! Pamiętaj o tym

Gratuluję kochana, trochę cierpliwości i dojdziecie do wprawy. Początki są ciężkie, ale dacie radę! Uściski dla młodego kawalera :)

Gratulacje mamusiu niech synek zdtowo rosnie [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]
Kiedy dokladnie pojawil sie na swiecie chcialabym wpisac to wydarzenie w kalendarz [emoji173]

reklama
Do góry