Miesiąc i tydzień.Robimy tak rowerek pierdzi ale kupki nie maIle ma? Masuj brzuszek, zginaj nozki. Do 3go miesiaca powinno sie unormowac samo...
reklama
gosia321
Fanka BB :)
meg86
Moja mała jak jadła moje mleko z butelki przez pierwsze dwa miesiące wcale nie odbijala, kładłam wtedy na boczki i dawałam pod plecki kolderke zwinieta w rulon. Dopiero po dwóch miesiącach i poklepywaniu zaczęła odbijać. Minus taki ze wcześniej jej się ulewalo. Teraz zdarza nam się nawet karmić na lezacoA samo położenie na boczek nie wystarczy?? my od dziś już zostajemy same i nie jestem w stanie odbić dwóch:-/
Wspaniale wiesci i gratuluje OliwkiWitam ciocie na 70% jestem Oliwią ❤ nie dali mi spac z rana tylko zaczepiali stukajac w brzuch wedlug badan usg jestem zdrowa teraz tylko jeszcze dobre wyniki krwi ❤❤Zobacz załącznik 887699
nieagatka
Ale taki maluszek nie musi codziennie kupy zrobic.Miesiąc i tydzień.Robimy tak rowerek pierdzi ale kupki nie ma
Pisalam Wam tu kiedys, ze temat kupy w pierwszych 3 miesiacach to jest masakra...
Ja mojego synka zawsze daje bo jak nie to przeważnie potem ulewa.A może spróbuj raz jedna raz druga jeśli w miarę szybko im się beknie A jeśli się nie ulewa potem to nie musisz wiadomo.A samo położenie na boczek nie wystarczy?? my od dziś już zostajemy same i nie jestem w stanie odbić dwóch:-/
misis188
@Oczekiwanie2017 jak tam kochana?
Cudowny widok!!!Witam ciocie na 70% jestem Oliwią ❤ nie dali mi spac z rana tylko zaczepiali stukajac w brzuch wedlug badan usg jestem zdrowa teraz tylko jeszcze dobre wyniki krwi ❤❤Zobacz załącznik 887699
Wiem że nie musi ale jak płacze i cisnie i widać że jest mu ciężko to serce ściska.Ale taki maluszek nie musi codziennie kupy zrobic.
Pisalam Wam tu kiedys, ze temat kupy w pierwszych 3 miesiacach to jest masakra...
reklama
nieagatka
Wiem, znam to z autopsji. U nas sie unormowalo jak miala dwa i pol miesiaca, ale wczesniej tez bardzo sie meczyla, a ja z nia...Wiem że nie musi ale jak płacze i cisnie i widać że jest mu ciężko to serce ściska.