Cale szczescie wszystko dobrze
powiedzial, ze jego zdaniem miała cieczke tylko czasem jest tak ze jej po prostu nir zauważamy bo psy wszystko wylizuja. Ja mu na to ze przeciez ona caly czas jest ze mna, spi ze mna. Zawsze byly plamy jak miala a ten dalej ze to nic nie znaczy. Mam ja obserwowac i jak zobacze ze ma powiekszony srom to przylozyc papier i delikatnie scisnac-w tedy zobacze czy ma, powiedział ze na jesień powinna miec. Zróbil jej usg i cale szczescie wszystko jest w porzadku❤ co di sterylizacji to powiedzial zs jeśli miala wczesniej cueczki regularnie to raczej nic złego sie nie powinno dziać, chodzi o te ropniemaciczne czy jakos tak i on raczej niekoniecznie by ja sterylizowal a jakby faktycznie sie cis zaczęło dziac to w tedy. Wiec odetchnelam z ulga a jest to moim zdaniem najlepszy weterynarz w mieście wiec mu zaufam. Badan z krwi nie robil jej bo byla po śniadanku
a i jakbym zauważyła teb powiększony srom to zebym.podjecgala z nia na czco i w tedy pobierze krew na poziom hormonow i bedzie wszystko jasne