Podoba mi się coś takiego. ja wiem że mężczyźni pracują a my zostajemy w domu z dzieckiem. ale przecież młoda mama śpi znacznie mniej niż taki pracujący tatuś i bardzo potrzebuje chwili dla siebie.U nas wieczory są tatusia, kapie i usypia. To taki ich wspólny czas
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Zawsze jak karmiłam co 3 h to karmilismy na zmianę chodzi ja i tak wstawalam co 3 h do laktatora .Dziewczyny czy Wasi mężowie wstają w nocy do dzieci? Ja mam bardzo lekki sen i zawsze się pierwsza budzę jak tylko Bianka zacznie stekać. Mój M ma potem pretensje, że go nie obudziłam. Ale ja nie mam sumienia go budzić bo wiem, że musi rano wstać do pracy.
Wczoraj np. Od 23 do 2 była noszona na rekach ( ida jej gorne jedynki chyba ) on nosil do 1 ja po nim . W weekend sobota on daje sniadanie niedziela ja ( tylko teraz to jest 7-9 )
walczaca o szczescie
Ja zjadłam z cebulką:-) właśnie poszła tą porcja ciekawe ile będzie kup [emoji23][emoji23][emoji23]Super moja krew
Tylko kiełbasy im jeszcze nie dawaj
walczaca o szczescie
My wstajemy razem :-)Dziewczyny czy Wasi mężowie wstają w nocy do dzieci? Ja mam bardzo lekki sen i zawsze się pierwsza budzę jak tylko Bianka zacznie stekać. Mój M ma potem pretensje, że go nie obudziłam. Ale ja nie mam sumienia go budzić bo wiem, że musi rano wstać do pracy.
Ile jak ile ale jakie będą cud miód i malinaJa zjadłam z cebulką:-) właśnie poszła tą porcja ciekawe ile będzie kup [emoji23][emoji23][emoji23]
Ewunka
Marcelina wyrosła na bigosie i schabowych .Ja zjadłam z cebulką:-) właśnie poszła tą porcja ciekawe ile będzie kup [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas kupy byly raz na 3 dni
Teraz sa 3x dziennie
ewelin86
Mój pierwsza imprezę jaka zaliczył to Wigilia ale zaraz po ten Sylwester [emoji23]I prawidłowo! My dziś startujemy na pierwsza imprezę rodzinną :-) na grilla:-)
ewelin86
Mój wstawał. Tylko u mnie sytuacja go do tego zmusiła. Ale myślę, że gdyby nie moja operacja zaraz po CC to też by wstawał. Miał ustawiony budzik co 3hDziewczyny czy Wasi mężowie wstają w nocy do dzieci? Ja mam bardzo lekki sen i zawsze się pierwsza budzę jak tylko Bianka zacznie stekać. Mój M ma potem pretensje, że go nie obudziłam. Ale ja nie mam sumienia go budzić bo wiem, że musi rano wstać do pracy.
walczaca o szczescie
A ja przestałam liczyć ale jest ich dużo:-)Marcelina wyrosła na bigosie i schabowych .
U nas kupy byly raz na 3 dni
Teraz sa 3x dziennie
reklama
walczaca o szczescie
Ile Mały mial??;-)Mój pierwsza imprezę jaka zaliczył to Wigilia ale zaraz po ten Sylwester [emoji23]