ewelin86
Fanka BB :)
16 dni jak były święta a 23 dni jak był sylwester [emoji3]Ile Mały mial??;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16 dni jak były święta a 23 dni jak był sylwester [emoji3]Ile Mały mial??;-)
To mi sie podoba imprezowicz16 dni jak były święta a 23 dni jak był sylwester [emoji3]
Moj tez miał budzikMój wstawał. Tylko u mnie sytuacja go do tego zmusiła. Ale myślę, że gdyby nie moja operacja zaraz po CC to też by wstawał. Miał ustawiony budzik co 3h
Mój wstaje jak szybciej się obudzi, ale tylko by mi go podać do karmienia. Tutaj więcej nie zrobi przy kp.Dziewczyny czy Wasi mężowie wstają w nocy do dzieci? Ja mam bardzo lekki sen i zawsze się pierwsza budzę jak tylko Bianka zacznie stekać. Mój M ma potem pretensje, że go nie obudziłam. Ale ja nie mam sumienia go budzić bo wiem, że musi rano wstać do pracy.
Imprezowy gość16 dni jak były święta a 23 dni jak był sylwester [emoji3]
Ok 1000ml dziennieDziewczyny a ile idzie mm przy 7-8 miesięcznym niemowlaku?