reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
3 dni przed porodem ciśnienie mi skoczyło :)
Jaaaaa to już zaraz . Wszystko zamawiam do Pl do mamy mama zbiera 30 kg :laugh2:i wysyła kurierem malych paczek sie nie opłaca .
@misis188 za 30 kg Twoich słoiczków przesyłkę biore na siebie Ty tylko spokój :D
To jak będziesz chciała podeślę Ci dane tej co mi szyła:-) ja też płaciłam 45 zł:-)) może do mamy Ci wyśle:p

No u mnie zmieścił sie przewijak ( zyc bez niego bym nie umiala ) po każdej kupie Marcelina laduje w .... zlewie :laugh2:myjemy pupe i na przewijak .
Dzis sprzedałem da wanienko przewijak . I kupilam @nieagatka kiedys mowila ze ma :D taki stojak z ikei i ja na to bede miec przewijak . Biore sie własnie za składanie :D
Czyli co to ? pokaż:)

jak się czujesz?? Denerwujesz się?
Ja trzymam nogi w górze i nic nie robię :-) mam nadzieję ze powiedzą jeszcze troszkę :-)
A Ty k którym dokładnie jutro bedziesz tc?? 38?

Zazdroszczę (tak pozytywnie), że już i Ty i @HopeFul87 już na finiszu i znacie dokładne daty pojawienia się Maluszków na świecie :)

reklama
Do góry