reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję
Ty nie mialas dzis lekarza ?
To jest inna osoba niż ja zamówiłam ale ona nie chce za granicę wysłać:-O
Miałam:-) ciśnienie mamy podwyższone. Dostałam leki, nakaz leżenia z nogani w górze (z takim brzuchem graniczy to z cudem) i do środy jak się unormuje to czekamy do 25, jak nie spadnie to cc wcześniej.

U nas u Oliwii jest kciuk i już próbujemy wszystkiego żeby ją oduczyc i nie idzie. Pediatra powiedziała że będzie gorzej niż że smoczkiem...
Kochana dzis u nas sukces. Mala zasnela bez palca! Pierwszy raz polozylam ja do spania na tej poduszcze ortopedycznej mimos i zamiast rece do buzi to jedna wsadzila troche pod poduszke a druga raczka chwycila sobie brzeg i tak spi. Moze dlatego ze to nowe dla niej. Ciekawe jak jutro bedzie

@Agnieś191 a co jest Marcelinie ? Albo co mowili ze było ? Bo albo przegapiłem albo pisałeś nie tu
Poszlam do pediatry z tymi kolkami, że ona tak płakała i lekarka dała mi skierowanie na usg brzuszka, mocz i posiew. Na usg wyszła torbiel, radiolog ją opisał jako nerki lub nadnercza. Pojechałam na usg do innego miasta na lepszy sprzet i on że to na wątrobie, że nerka czysta. A trzecie usg że nerka czysta ale że nadnercze albo watroba. Niby to nie boli Marceliny i Takie rzeczy tylko sie kontroluje. Przez ostatnue 3tyg nie uroslo a teraz mamy poradnie. I tyle czyli wiem ze nic nie wiem. A mocz wyszedl super zadnych bakterii itd i to jakby tez potwierdzalo ze to nie nerka.

To jest inna osoba niż ja zamówiłam ale ona nie chce za granicę wysłać:-O
Miałam:-) ciśnienie mamy podwyższone. Dostałam leki, nakaz leżenia z nogani w górze (z takim brzuchem graniczy to z cudem) i do środy jak się unormuje to czekamy do 25, jak nie spadnie to cc wcześniej.
3 dni przed porodem ciśnienie mi skoczyło :)
Jaaaaa to już zaraz . Wszystko zamawiam do Pl do mamy mama zbiera 30 kg :laugh2:i wysyła kurierem malych paczek sie nie opłaca .
@misis188 za 30 kg Twoich słoiczków przesyłkę biore na siebie Ty tylko spakój :D

Ostatnia edycja:
reklama
Poszlam do pediatry z tymi kolkami, że ona tak płakała i lekarka dała mi skierowanie na usg brzuszka, mocz i posiew. Na usg wyszła torbiel, radiolog ją opisał jako nerki lub nadnercza. Pojechałam na usg do innego miasta na lepszy sprzet i on że to na wątrobie, że nerka czysta. A trzecie usg że nerka czysta ale że nadnercze albo watroba. Niby to nie boli Marceliny i Takie rzeczy tylko sie kontroluje. Przez ostatnue 3tyg nie uroslo a teraz mamy poradnie. I tyle czyli wiem ze nic nie wiem. A mocz wyszedl super zadnych bakterii itd i to jakby tez potwierdzalo ze to nie nerka.
To pewnie taki torbiel co sie wchłonie :)mam nadzieję-stwierdzam bez USG .

Do góry