reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję
Ty nie mialas dzis lekarza ?
To jest inna osoba niż ja zamówiłam ale ona nie chce za granicę wysłać:-O
Miałam:-) ciśnienie mamy podwyższone. Dostałam leki, nakaz leżenia z nogani w górze (z takim brzuchem graniczy to z cudem) i do środy jak się unormuje to czekamy do 25, jak nie spadnie to cc wcześniej.

U nas u Oliwii jest kciuk i już próbujemy wszystkiego żeby ją oduczyc i nie idzie. Pediatra powiedziała że będzie gorzej niż że smoczkiem...
Kochana dzis u nas sukces. Mala zasnela bez palca! Pierwszy raz polozylam ja do spania na tej poduszcze ortopedycznej mimos i zamiast rece do buzi to jedna wsadzila troche pod poduszke a druga raczka chwycila sobie brzeg i tak spi. Moze dlatego ze to nowe dla niej. Ciekawe jak jutro bedzie

@Agnieś191 a co jest Marcelinie ? Albo co mowili ze było ? Bo albo przegapiłem albo pisałeś nie tu
Poszlam do pediatry z tymi kolkami, że ona tak płakała i lekarka dała mi skierowanie na usg brzuszka, mocz i posiew. Na usg wyszła torbiel, radiolog ją opisał jako nerki lub nadnercza. Pojechałam na usg do innego miasta na lepszy sprzet i on że to na wątrobie, że nerka czysta. A trzecie usg że nerka czysta ale że nadnercze albo watroba. Niby to nie boli Marceliny i Takie rzeczy tylko sie kontroluje. Przez ostatnue 3tyg nie uroslo a teraz mamy poradnie. I tyle czyli wiem ze nic nie wiem. A mocz wyszedl super zadnych bakterii itd i to jakby tez potwierdzalo ze to nie nerka.

To jest inna osoba niż ja zamówiłam ale ona nie chce za granicę wysłać:-O
Miałam:-) ciśnienie mamy podwyższone. Dostałam leki, nakaz leżenia z nogani w górze (z takim brzuchem graniczy to z cudem) i do środy jak się unormuje to czekamy do 25, jak nie spadnie to cc wcześniej.
3 dni przed porodem ciśnienie mi skoczyło :)
Jaaaaa to już zaraz . Wszystko zamawiam do Pl do mamy mama zbiera 30 kg :laugh2:i wysyła kurierem malych paczek sie nie opłaca .
@misis188 za 30 kg Twoich słoiczków przesyłkę biore na siebie Ty tylko spakój :D

Ostatnia edycja:
reklama
Poszlam do pediatry z tymi kolkami, że ona tak płakała i lekarka dała mi skierowanie na usg brzuszka, mocz i posiew. Na usg wyszła torbiel, radiolog ją opisał jako nerki lub nadnercza. Pojechałam na usg do innego miasta na lepszy sprzet i on że to na wątrobie, że nerka czysta. A trzecie usg że nerka czysta ale że nadnercze albo watroba. Niby to nie boli Marceliny i Takie rzeczy tylko sie kontroluje. Przez ostatnue 3tyg nie uroslo a teraz mamy poradnie. I tyle czyli wiem ze nic nie wiem. A mocz wyszedl super zadnych bakterii itd i to jakby tez potwierdzalo ze to nie nerka.
To pewnie taki torbiel co sie wchłonie :)mam nadzieję-stwierdzam bez USG .

Do góry