Ewunka
Fanka BB :)
@walczaca o szczescie wstawiła zdjęcie i Marcelina chceCo to sa rozowe cuda z nogami! [emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@walczaca o szczescie wstawiła zdjęcie i Marcelina chceCo to sa rozowe cuda z nogami! [emoji38]
Haha ja zamówiłam u takiej dziewczyny która znalazłam na Facebooku;-)@walczaca o szczescie wstawiła zdjęcie i Marcelina chce
Aaaa no widzialam przeciez tylko nie zalapalam, ze to to to [emoji38][emoji13]@walczaca o szczescie wstawiła zdjęcie i Marcelina chce
Ślicznie [emoji4]
Mysle ze Twoja prywatna krawcowa nie bedziw miala najmniejszego problemu zeby uszuc takie@walczaca o szczescie wstawiła zdjęcie i Marcelina chce
Strasznie boli ja glowa ostatnio a kolekcjir jesienna zaczyna nam szyc kilka dresikowMysle ze Twoja prywatna krawcowa nie bedziw miala najmniejszego problemu zeby uszuc takie
Gdzie i za ile bo nie wiem czy mnie stacHaha ja zamówiłam u takiej dziewczyny która znalazłam na Facebooku;-)
@misis188 czemu nie lubisz ? Wiem ze ciasno ha ha ha ale co poradzęTadan ......Zobacz załącznik 877640
Link do: Poduszka CHMURKA z nóżkami z nogami + miętaGdzie i za ile bo nie wiem czy mnie stac