Ewunka
Fanka BB :)
To nie głupota człowiek sie uczy całe zycie .Juz wiem przepraszam za swoją glupote ale nie przypuszczalsm ze tak jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie głupota człowiek sie uczy całe zycie .Juz wiem przepraszam za swoją glupote ale nie przypuszczalsm ze tak jest
Kochana chyba powinnaś jechać na IP, może już jesteś??Kochane 36 tc.Nie wiem ból jak na @ czasami mocniej czasami lekko dziś od rana utrzymuje się non stop.Szyjka bad
I ja
Posiedzą sobie jeszcze w brzuchu bo nigdzie im nie będzie lepiejMyślę że jak Maluch będzie dobrze ułożony i sprzęt będzie dobry to jest szansa ;-) ja pierwszy raz usłyszałam że córcie w 14 tyg i tak już zostało :-)
U nas poza szyjką (mamy więcej leżeć) wszystko dobrze. Dziewczyny rozpychaja brzuch,tylko się trochę martwić zaczynam aby jak najdłużej tam posiedziały ;-)
Ok, ja tylko napisalam, zebys ppczytala, bo sama bylam zaskoczona.U nas pediatra zalecal i nic moim dzieciom nie szkodzi .... Napisałam jak kto woli Tylko ze sudocrem nie łagodzi podrażnień ...
Ja miałam zamiar smarowac pupcie na co dzień linomagiem i mam taki eko krem Bentley organic nappy balm, moze być?
My w niedziele [emoji6]
Zobacz załącznik 859195
Tez mam właśnie ten zestaw [emoji1]