reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
O widzisz i to jest metoda :-D czyli jestem 2 kg na plus od początku ciąży :-D chyba zasluzylam na duze lody :-)
A jak Twoja waga? Cukier w miarę unormowany??

No tak się liczy [emoji4]moja waga 4 kg na plus. Na diecie schudłam 3 kg. Moje cukry żyją własnym życiem już przyjmuje 10 jednostek insuliny. Wiec zobaczymy jak to będzie do końca. Powiem tak, nigdy w życiu przez tak długi okres czasu nie odżywiałam się tak zdrowo.
Ja ogólnie za coś słodkiego lub za lody bym zabiła, ale dzielnie się trzymam i nie pozwalam sobie, bo później w ciągu dnia mi wariują.

Wierzę w to :-) jak u Was?? ;-)
Są wzloty i upadki. Ogólnie brak czasu na siebie [emoji12] całkowity brak czasu.
No i od poniedziałku zmagam się z przeziębieniem, boję się że mogę młodego zarazić, a w następnym tygodniu czekają nas szczepienia i to będzie trudny czas dla mnie. Zabieram dlatego męża ze sobą, bo czuję że jak on się rozpłaczę to ja też mogę. [emoji27]

Ja niestety nic nie schudłam na początku ciazy [emoji12] wcinalam i wcinam. Waga sie zwiększa na każdej wizycie a we wtorek było 10+ , zostało ponad 6 tyg i mam nadzieje nie przekroczyć 15+

Ja niestety nic nie schudłam na początku ciazy [emoji12] wcinalam i wcinam. Waga sie zwiększa na każdej wizycie a we wtorek było 10+ , zostało ponad 6 tyg i mam nadzieje nie przekroczyć 15+
Ostatnio mój M skutecznie poprawił mi humor. A mianowicie mówi mi, że jego kolega z pracy pytał się ile już przytylam [emoji23] (pomijam fakt, że to głupie pytanie...) Mój M odpowiedział, że NARAZIE(!!!) 10 kg [emoji12] A ten kolega na to - moja to 22 kg w ciąży przytyla [emoji12] Masakra jakie tematy do rozmów mają faceci [emoji12]

reklama
Ostatnio mój M skutecznie poprawił mi humor. A mianowicie mówi mi, że jego kolega z pracy pytał się ile już przytylam [emoji23] (pomijam fakt, że to głupie pytanie...) Mój M odpowiedział, że NARAZIE(!!!) 10 kg [emoji12] A ten kolega na to - moja to 22 kg w ciąży przytyla [emoji12] Masakra jakie tematy do rozmów mają faceci [emoji12]

U mnie to na początku ciazy teściowa sugerowała,ze duzo [emoji58] ale ostatnio powiedziała” No myślałam ze więcej przytyjesz..” Ja głupia nie zapytałam dlaczego uważała ze duzo przytyje. Oczywiście zaczelam więcej myśleć o tej wasze ale teraz wydaje mi sie ze 10 na tym etapie jest ok i zdrowo [emoji6]

Do góry