Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Maleńka [emoji6] coś Ty tam nakupowala?
Połowa to dodatkowe papiery i kartony na dopchanie [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maleńka [emoji6] coś Ty tam nakupowala?
O widzisz i to jest metoda czyli jestem 2 kg na plus od początku ciąży chyba zasluzylam na duze lody :-)
A jak Twoja waga? Cukier w miarę unormowany??
Są wzloty i upadki. Ogólnie brak czasu na siebie [emoji12] całkowity brak czasu.Wierzę w to :-) jak u Was?? ;-)
Dziewczyny w jaka maść na brodawki się ubezpieczylyscie?
Ja przed ciaza 63-64 kg wazylam. Jak juz bylam w stanie sie zwazyc w ciazy to bylo 58 kg a teraz juz ponad 68 i waga leci w gore a slodyczy raczej nie jem bo jakos mnie do nich nie ciagnieNadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Skład taki sam jak kremu Ziaja, tylko kilka razy droższy [emoji12]
Skład taki sam jak kremu Ziaja, tylko kilka razy droższy [emoji12]
Ostatnio mój M skutecznie poprawił mi humor. A mianowicie mówi mi, że jego kolega z pracy pytał się ile już przytylam [emoji23] (pomijam fakt, że to głupie pytanie...) Mój M odpowiedział, że NARAZIE(!!!) 10 kg [emoji12] A ten kolega na to - moja to 22 kg w ciąży przytyla [emoji12] Masakra jakie tematy do rozmów mają faceci [emoji12]Ja niestety nic nie schudłam na początku ciazy [emoji12] wcinalam i wcinam. Waga sie zwiększa na każdej wizycie a we wtorek było 10+ , zostało ponad 6 tyg i mam nadzieje nie przekroczyć 15+
Ostatnio mój M skutecznie poprawił mi humor. A mianowicie mówi mi, że jego kolega z pracy pytał się ile już przytylam [emoji23] (pomijam fakt, że to głupie pytanie...) Mój M odpowiedział, że NARAZIE(!!!) 10 kg [emoji12] A ten kolega na to - moja to 22 kg w ciąży przytyla [emoji12] Masakra jakie tematy do rozmów mają faceci [emoji12]