reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
O widzisz i to jest metoda :-D czyli jestem 2 kg na plus od początku ciąży :-D chyba zasluzylam na duze lody :-)
A jak Twoja waga? Cukier w miarę unormowany??

No tak się liczy [emoji4]moja waga 4 kg na plus. Na diecie schudłam 3 kg. Moje cukry żyją własnym życiem już przyjmuje 10 jednostek insuliny. Wiec zobaczymy jak to będzie do końca. Powiem tak, nigdy w życiu przez tak długi okres czasu nie odżywiałam się tak zdrowo.
Ja ogólnie za coś słodkiego lub za lody bym zabiła, ale dzielnie się trzymam i nie pozwalam sobie, bo później w ciągu dnia mi wariują.

Wierzę w to :-) jak u Was?? ;-)
Są wzloty i upadki. Ogólnie brak czasu na siebie [emoji12] całkowity brak czasu.
No i od poniedziałku zmagam się z przeziębieniem, boję się że mogę młodego zarazić, a w następnym tygodniu czekają nas szczepienia i to będzie trudny czas dla mnie. Zabieram dlatego męża ze sobą, bo czuję że jak on się rozpłaczę to ja też mogę. [emoji27]

Ja niestety nic nie schudłam na początku ciazy [emoji12] wcinalam i wcinam. Waga sie zwiększa na każdej wizycie a we wtorek było 10+ , zostało ponad 6 tyg i mam nadzieje nie przekroczyć 15+

Ja niestety nic nie schudłam na początku ciazy [emoji12] wcinalam i wcinam. Waga sie zwiększa na każdej wizycie a we wtorek było 10+ , zostało ponad 6 tyg i mam nadzieje nie przekroczyć 15+
Ostatnio mój M skutecznie poprawił mi humor. A mianowicie mówi mi, że jego kolega z pracy pytał się ile już przytylam [emoji23] (pomijam fakt, że to głupie pytanie...) Mój M odpowiedział, że NARAZIE(!!!) 10 kg [emoji12] A ten kolega na to - moja to 22 kg w ciąży przytyla [emoji12] Masakra jakie tematy do rozmów mają faceci [emoji12]

reklama
Ostatnio mój M skutecznie poprawił mi humor. A mianowicie mówi mi, że jego kolega z pracy pytał się ile już przytylam [emoji23] (pomijam fakt, że to głupie pytanie...) Mój M odpowiedział, że NARAZIE(!!!) 10 kg [emoji12] A ten kolega na to - moja to 22 kg w ciąży przytyla [emoji12] Masakra jakie tematy do rozmów mają faceci [emoji12]

U mnie to na początku ciazy teściowa sugerowała,ze duzo [emoji58] ale ostatnio powiedziała” No myślałam ze więcej przytyjesz..” Ja głupia nie zapytałam dlaczego uważała ze duzo przytyje. Oczywiście zaczelam więcej myśleć o tej wasze ale teraz wydaje mi sie ze 10 na tym etapie jest ok i zdrowo [emoji6]

Do góry