Vinszka
Fanka BB :)
E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Nie przejmuj się wagą. Urodzisz to zrzucisz te kg. Dla chcącego nic trudnego Schudnąć to pikuś w porównaniu z tym ile przeszłysmy żeby spełnić nasze największe marzenie! Głowa do góryNadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Link do: Ziaja Mamma Mia lano-maść 15ml - Opinie i ceny na Ceneo.plDziewczyny w jaka maść na brodawki się ubezpieczylyscie?
Wierzę w to :-) jak u Was?? ;-)E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]
Tak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23] ale każdy kg to moje spełniające sie marzenie :-)Nie przejmuj się wagą. Urodzisz to zrzucisz te kg. Dla chcącego nic trudnego Schudnąć to pikuś w porównaniu z tym ile przeszłysmy żeby spełnić nasze największe marzenie! Głowa do góry
O widzisz i to jest metoda czyli jestem 2 kg na plus od początku ciąży chyba zasluzylam na duze lody :-)Nadrobiłaś 9 i 2 przytyłaś? Nie licz tego co schudłaś jako kilogramów na plus. [emoji4]
Waga wyhamuje zobaczysz. Ja od 8 tyg nic nie przytyłam, a dziecaczek rośnie zdrowo . Co do słodyczy to codziennie musze zjeść wafelka i tak bylo od początku, a teraz przy końcówce lody, potrafie zjeść litr sama. Także się nie przejmuj poza tym tak jak dziewczyny mówią Ty masz dwa szczęścia pod serduszkiemTak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23] ale każdy kg to moje spełniające sie marzenie :-)
Tak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23]