reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuje, to juz sie nie stresuje [emoji6]

2 kg to ja przytyłam w 3 tyg w 6 miesiącu [emoji12] teraz moja waga zwolniła za to mój maluch ładnie nabiera [emoji6]

Pytałam swojego gin i powiedział ,ze wskazaniem do cc jest waga dziecka 4,5 [emoji58] myśle ,ze tyle u nas nie bedzie wiec przygotowanie do SN !!!
No oby do tej wagi nie dobiły :)

W moim podobno nie trzeba i podkładów na łóżko też. Tylko podpaski, pampersy i ręcznik papierowy. Jak coś apteka jest na dole, więc nie ma co się stresować jak jednak coś jeszcze będzie potrzebne [emoji12]
U mnie i podkłady i podpaski były w szpitalu ale takiej jakości że wolałam mieć swoje [emoji6]

Ja też juz po wizycie. Bianka waży 1942 g, więc zapowiada się spora klucha przy porodzie. Na ostatniej wizycie trochę mi łożysko zjechało na dół, ale teraz już jest na górze, więc ok. Wody płodowe też w normie. I chyba modelka nam się zapowiada bo ponoć ma strasznie długie nogi :)
Oliwka ma takie dluuuugie nogi i wszyscy mówią że będzie wysoka a ja wolę żeby nie [emoji6]

reklama
Dziewczyny to zdjęcie wstawiam na próbę (jeśli w ogóle uda się wstawić [emoji12]). Ostatnio cały czas wyskakuje mi komunikat, że zdjęcie za duże... Może teraz się uda. Jakby co to pojemnik na smoczki [emoji12]

@jasani a dokładnie w którym tc robiłaś usg? Chcę porównać z wagą mojej Malutkiej ;)

Dziewczyny od którego tygodnia ciąża jest donoszona i poród w terminie? Skończony 37 czy 38 tc?
20180417_110942.jpg

Załączniki

• 20180417_110942.jpg
    20180417_110942.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 448
Do góry