reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My już po wizycie, szyjka w porządku, na następnej wizycie GBS. Poprosiłam o jakiś środek na uspokojenie na wypadek pogrzebu, dostałam receptę na hydroxyzyne, ale postaram się aby nie była potrzebna.
Na razie 13 kg na plusie, przez ponad 8 tygodni przytyłam 2,5 kg, więc chyba nie tak źle.
Kolejna wizyta 10.05
Mam nadzieje, ze dasz rade obejsc sie bez srodkow na uspokojenie :* Wolno Ci waga rosnie i niewiele przytylas, takze po porodzie szybko wrocisz do formy ;) ❤️✊

reklama
Ja też juz po wizycie. Bianka waży 1942 g, więc zapowiada się spora klucha przy porodzie. Na ostatniej wizycie trochę mi łożysko zjechało na dół, ale teraz już jest na górze, więc ok. Wody płodowe też w normie. I chyba modelka nam się zapowiada bo ponoć ma strasznie długie nogi :)
Wow Bianka ma prawie 2kg, ladnie rosnie :) Do porodu moze dobije do 4kg :p Jest wysoka to moze sobie tyc ;)

W moim szpitalu też pokoje do porodu są jednoosobowe. Nie wiem jak w innych szpitalach, ale chyba już w większości szpitali tak jest. Dziwnie tak rodzić z innymi kobietami na tej samej sali [emoji12]

Dziewczyny czy Wasi mężowie będą przy porodzie? Mój chce być.
Mój chce być, więc będzie:)

Skończyłam 38tc i dopiero dostałam skierowanie na ktg. Jeśli wszystko przebiega jak należy nie ma potrzeby szaleć z ktg;)

Dziękuje, to juz sie nie stresuje [emoji6]

My już po wizycie, szyjka w porządku, na następnej wizycie GBS. Poprosiłam o jakiś środek na uspokojenie na wypadek pogrzebu, dostałam receptę na hydroxyzyne, ale postaram się aby nie była potrzebna.
Na razie 13 kg na plusie, przez ponad 8 tygodni przytyłam 2,5 kg, więc chyba nie tak źle.
Kolejna wizyta 10.05

2 kg to ja przytyłam w 3 tyg w 6 miesiącu [emoji12] teraz moja waga zwolniła za to mój maluch ładnie nabiera [emoji6]

Ja chciałabym rodzić SN, ale tak sobie myślę, że jak dojdzie do tych 4 kg to może być ciężko. Wczoraj byłam też zwiedzić porodówkę i jakoś tak mnie przerażenie ogarnęło jak to wszystko zobaczyłam. O tyle dobrze, że u mnie są pokoje do porodu jednoosobowe, z wanną, łóżkiem i łazienką z prysznicem, więc jako taka prywatnośc zachowana. Ale im bliżej porodu tym większe przerażenie mnie ogarnia. U Ciebie to przynajmniej kruszynka wyjdzie, więc może i stres mniejszy :)

Pytałam swojego gin i powiedział ,ze wskazaniem do cc jest waga dziecka 4,5 [emoji58] myśle ,ze tyle u nas nie bedzie wiec przygotowanie do SN !!!

A do mnie dziś taka mała paczuszczka z gemini przyszła
IMG_7762.JPG

Załączniki

• IMG_7762.JPG
    IMG_7762.JPG
    291,4 KB · Wyświetleń: 451
reklama
Do góry