Jutro będzie ponowne doręczenie.Dpd.. tak wlasnie weszłam na poczte i zobaczylam , że był dzis o 10:56 :/ a ja juz bylam u fryzjera
reklama
jasani
Fanka BB :)
A dostałaś jakąś wiadomość, że był i Cię nie zastał? Jeżeli nie zostawił paczki u sąsiadów to powinien zostawić awizo.Kochane dzis nie odebralam paczki od kuriera bo byłam u fryzjera on ani nie zadzwonił ani nic :/ a w sumie zawsze dzwonił ale na szczescie bylam w domu dzis mialy przyjść ciuszki dla Małej z Malani.. i w sumie nigdy nie bylam w takiej sytuacji i co teraz ?
Nie zostawil ani wiadomosci ani awizoA dostałaś jakąś wiadomość, że był i Cię nie zastał? Jeżeli nie zostawił paczki u sąsiadów to powinien zostawić awizo.
Nie zostawil ani wiadomosci ani awizo
To może się nie wyrobił i nie dojechał. A wiadomość na maila przyszła automatycznie.
misis188
To masz szczescie bo mi.od razu w punkcie zostawili. A sprobuj zadzwonic na infolinie i moze dostaniesz nr do kurieraJa pierdziele jak mnie jutro znowu nie ma w domu caly dzien myslicie , ze jal zostawie karteczke to zadzwoni i powiem zeby u sasiadow zostawil to zostawi?
misis188
A Ty w ogole na zyci nie umiesz usiedziecJa pierdziele jak mnie jutro znowu nie ma w domu caly dzien myslicie , ze jal zostawie karteczke to zadzwoni i powiem zeby u sasiadow zostawil to zostawi?
No nie umiem dzis mialysmy dzien z Lenka u kosmetyczki i fryzjera a jutro zakupyA Ty w ogole na zyci nie umiesz usiedziec
nieagatka
Pobrali mi krew z zyly i wyniki jutro. Pielegniarka stwierdzila, ze nie potrzeba pobierac krwi przed glukoza [emoji15] trudno musze im zaufac.
U mnie tez bada sie z zyly i tylko godzine po wypiciu. Przed nie.
reklama
nieagatka
I na noc dziecko na plecach? I tylko klin czy jak? Nam położna powiedziała, ze dziecko nie może w nocy spac na plecach.
Moja zawsze spala w nocy na bokach (po karmieniu zmienialam boczek). Na plecach tylko w dzien.