reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No renni brałam ale ja mam dość zaawansowany refluks i mało już co pomaga, a ranitidine to to samo co ranigast bo ranitidine jest jego głównym składnikiem, myślisz że nie powinno zaszkodzić maluszkowi, jeśli będę stosowała tylko doraźnie w razie bólu?
Ja stosowalam 1i 3 trymestr 2 lub 1 tabletkę .
Marcelina moja 4 miesięczna córka ma reflux i od miesiąca dostaje ranitidine w syropie przepisane przez neanotologa więc to nie szkodzi

reklama
Ja stosowalam 1i 3 trymestr 2 lub 1 tabletkę .
Marcelina moja 4 miesięczna córka ma reflux i od miesiąca dostaje ranitidine w syropie przepisane przez neanotologa więc to nie szkodzi
Dziękuję Ci bardzo bo trochę spanikowałam i nie chciałam tego pić ale pójdę sobie zrobię i wypije, mam nadzieję że chociaż ten ból trochę minie, bo niestety domowe sposoby nie pomagają. Oczywiście nie zamierzam nadużywać tego, mam gastrotuss w syropie i to ma podobno pomoc.

I na noc dziecko na plecach? I tylko klin czy jak? Nam położna powiedziała, ze dziecko nie może w nocy spac na plecach.
Ja matka jeszcze nie jesten.ale wiem.ze do bodajże 4 miesiaca właśnie lezenie na pleckach i na twardym.materacu jest dla dziecka najbezpieczniejsze. Na brzuszku nie moze lezec bez nadzoru. Ja do lozeczka poduszki raczej dawac nie bede tylko jakiś klin lub zwiniety recznik pod materac zeby jednak ta glowka wyzej byla

Dziękuję Ci bardzo bo trochę spanikowałam i nie chciałam tego pić ale pójdę sobie zrobię i wypije, mam nadzieję że chociaż ten ból trochę minie, bo niestety domowe sposoby nie pomagają. Oczywiście nie zamierzam nadużywać tego, mam gastrotuss w syropie i to ma podobno pomoc.
Proszę powiedziałam co wiedziałam ;-) ;)Z doświadczenia

Ja matka jeszcze nie jesten.ale wiem.ze do bodajże 4 miesiaca właśnie lezenie na pleckach i na twardym.materacu jest dla dziecka najbezpieczniejsze. Na brzuszku nie moze lezec bez nadzoru. Ja do lozeczka poduszki raczej dawac nie bede tylko jakiś klin lub zwiniety recznik pod materac zeby jednak ta glowka wyzej byla
Do 6 :) według moich informacji

Kochane dzis nie odebralam paczki od kuriera bo byłam u fryzjera :p on ani nie zadzwonił ani nic :/ a w sumie zawsze dzwonił ale na szczescie bylam w domu :p dzis mialy przyjść ciuszki dla Małej z Malani.. i w sumie nigdy nie bylam w takiej sytuacji i co teraz ? :(

Kochane dzis nie odebralam paczki od kuriera bo byłam u fryzjera :p on ani nie zadzwonił ani nic :/ a w sumie zawsze dzwonił ale na szczescie bylam w domu :p dzis mialy przyjść ciuszki dla Małej z Malani.. i w sumie nigdy nie bylam w takiej sytuacji i co teraz ? :(
A wiesz jaka firma kurierska? Pewno zostawili gdzies w punkcie. A skad wiesz ze byli? Patrzylas na śledzenie paczki?

Dpd.. tak wlasnie weszłam na poczte i zobaczylam , że był dzis o 10:56 :/ a ja juz bylam u fryzjera :(
Poszukaj gdzie jest oddzial w Twoim miescie i mysle ze tam bedzie. Czasem oni wysylaja namiary na kuriera ktory podejmie probe doreczenia przesylki ale dodzwonic szczerze czasem jest bardzo ciezko. Raz mialsm akcje z dpd ze zmienialsm adres doreczenia i oni z moich dwoch adresow zrobili straszny miks i dopiero na infolinii sie dowiedzialam gdzie jest przesylka. W sumie to od razu bym dzwonila na infolinie. U nas punkt był w sklepie otwartym do pozna wiec tego samego dnia odebralam

reklama
Przyjdzie jutro . Do 3 razy chyba przychodzą avpotem zostawiają gdzieś do odbioru. Przynajmniej tak jest jak ja zamawiam do mamusi :)

Do góry