reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a macie te pościele z wypełnieniem? Czy to znaczy że ich się nie ubiera w poszewki tyljo ewentualnie całość się pierze??
Bardzo mi się podobają pościele na stro ie makaszka.pl ale tam są właśnie takie z wypelnieniem i nie wiem czy to dobre rozwiązanie...??

reklama
Dziewczyny a macie te pościele z wypełnieniem? Czy to znaczy że ich się nie ubiera w poszewki tyljo ewentualnie całość się pierze??
Bardzo mi się podobają pościele na stro ie makaszka.pl ale tam są właśnie takie z wypelnieniem i nie wiem czy to dobre rozwiązanie...??
Ja pościeli narazie nie kupuje, ale uważam, że praktycznejsze dla dzieci są takie, które pierze się w całości.

Mam 2 szt takie co pierze się w całości małych rozmiarów do mini łóżeczka zabieram też do maxi cosi. I kołdrę 100/120 + 4 poszewki do łóżeczka w którym jeszcze nie śpi

Kochane a co myślicie o tych łóżeczkach dostawnych ? Narazie mieszkamy w bloku i nie mamy bardzo miejsca do popisu w sypialni :) mogłoby i stać normalne łóżeczko no ale fakt trochę ciasno by było;) A dziś tak pomyślałam o dostawnym... któraś ma ?

Kochane a co myślicie o tych łóżeczkach dostawnych ? Narazie mieszkamy w bloku i nie mamy bardzo miejsca do popisu w sypialni :) mogłoby i stać normalne łóżeczko no ale fakt trochę ciasno by było;) A dziś tak pomyślałam o dostawnym... któraś ma ?
Z tego co wiem to @Ropuszka666 ma takie łóżeczko. Ale chyba przez wzgląd na cesarkę.

Ja posiadam mini łozeczlo do sypialni i jestem mega zadowolona Marcrlina tez .

reklama
Do góry