Evelin83
Fanka BB :)
właśnie u Ciebie go podejrzałam i zamowilamO to ten co ja mam[emoji5] jestem z z niego bardzo zadowolona [emoji106]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie u Ciebie go podejrzałam i zamowilamO to ten co ja mam[emoji5] jestem z z niego bardzo zadowolona [emoji106]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Miała straszna wysypkę podejrzewalam skazę białkowa i Ja obserwuje. Odstawilam produkty mleczne z wysypka lepiej i brzuch przestał bolec wiec albo to to albo przypadekA jak Zosia ? Kolki przeszły?
Obserwuj biedulke. BuziakMiała straszna wysypkę podejrzewalam skazę białkowa i Ja obserwuje. Odstawilam produkty mleczne z wysypka lepiej i brzuch przestał bolec wiec albo to to albo przypadek
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dziewczyny a jak zakładacie dziewczynkom sukienki to co pod spód? Jakieś rajtuzki, body?
Ojej jaka Marcysia już duża..śliczne jesteście
A Marcysia to nie jest skrót od Marcjanny?Ojej jaka Marcysia już duża..śliczne jesteście
Już ponad 5 kg mały glodomor ciągle by jadł.Ojej jaka Marcysia już duża..śliczne jesteście
Nie wiem ...A Marcysia to nie jest skrót od Marcjanny?
Body zakładam zawsze traktuje to jak majtki a pod sukienkę zakładam getry wygodniej mi niż rajtuzy .Dziewczyny a jak zakładacie dziewczynkom sukienki to co pod spód? Jakieś rajtuzki, body?