reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Juz kończysz? Ja dopiero w połowie marca zacYnam i kończę końcem maja [emoji12]
No już :D Ja ze względu na pracę mojego M mogłam nas zapisać jedynie na zajęcia weekendowe :)
Dziewczyny jesteście cudne! :) Już nie mogę się doczekać aż będę tak ze swoją Malutką pozować do zdjęć :D :)

Co do rzęs to faktycznie mam zdecydowanie krótsze, ale to dlatego, że nie używam mojej odżywki do rzęs, której nie można używać w ciąży.

A w szkole rodzenia mój M stwierdził, że mam najpóźniejszy termin i największy brzuszek :p hehe

@Ewunka masz monitor oddechu? Szumiś nie zakłóca jego pracy? Chodzi mi czy podczas szumienia np. lekko nie wibruje? Moja mama chciała kupić karuzelke do łóżeczka, ale podobno wpływa na pracę monitora oddechu. I dlatego na pocieszenie powiedziałam, żeby kupiła szumisia :D Już nawet wybrała którego chce kupić dla wnuczki :D Jak to dobrze, że mamy podobny gust :p

Dziewczyny a wspominalyscie też o jakichś projektorach zamiast karuzeli. Jakie macie i polecacie?

No już :D Ja ze względu na pracę mojego M mogłam nas zapisać jedynie na zajęcia weekendowe :)

Dziewczyny jesteście cudne! :) Już nie mogę się doczekać aż będę tak ze swoją Malutką pozować do zdjęć :D :)

Co do rzęs to faktycznie mam zdecydowanie krótsze, ale to dlatego, że nie używam mojej odżywki do rzęs, której nie można używać w ciąży.

A w szkole rodzenia mój M stwierdził, że mam najpóźniejszy termin i największy brzuszek :p hehe

@Ewunka masz monitor oddechu? Szumiś nie zakłóca jego pracy? Chodzi mi czy podczas szumienia np. lekko nie wibruje? Moja mama chciała kupić karuzelke do łóżeczka, ale podobno wpływa na pracę monitora oddechu. I dlatego na pocieszenie powiedziałam, żeby kupiła szumisia :D Już nawet wybrała którego chce kupić dla wnuczki :D Jak to dobrze, że mamy podobny gust :p

Dziewczyny a wspominalyscie też o jakichś projektorach zamiast karuzeli. Jakie macie i polecacie?
Nie posiadam monitora oddechu sama czowam ha ha ha
@nieagatka ma i szumis chodzi i jest ok .
Kupiłam lampkę projektor z chico taka jak ma Adrianna wieszna na łóżeczku z sensorem że jak maluch płacze to się włącza

A w szkole rodzenia mój M stwierdził, że mam najpóźniejszy termin i największy brzuszek [emoji14] hehe

@Ewunka masz monitor oddechu? Szumiś nie zakłóca jego pracy? Chodzi mi czy podczas szumienia np. lekko nie wibruje? Moja mama chciała kupić karuzelke do łóżeczka, ale podobno wpływa na pracę monitora oddechu. I dlatego na pocieszenie powiedziałam, żeby kupiła szumisia :D Już nawet wybrała którego chce kupić dla wnuczki :D Jak to dobrze, że mamy podobny gust [emoji14]

Ja mam summer slumber hipcia. Kupilam juz to 3 dzieci w prezencie i za kazdym razem zachwyceni
1519545956-4e4edc703263b12e-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry