reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Otóż to jak mnie to zawsze irytowalo jak mama nas tak samo ubierala.... [emoji53]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dziewczyny dzięki Wam mój sen od dzis będzie spokojniejszy :-D dziękuję Wam bardzo :p
@adunnnia90 umknęło mi to że masz siostre bliźniaczke czy się nie chwalilas??:-D
@ludek jesteście identyczne wizualnie??:-D

Ostatnia edycja:
My z siostrą nie byłyśmy blizniaczkami ale jesteśmy rok po roku i też nam wszystko takie same kupowali [emoji53]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Na usprawiedliwienie powiem że oni po prostu chcieli aby było sprawiedliwie :-D trochę jak ja ale teraz w sumie to macie rację :-)
Tylko zazwyczaj to te rzeczy są różowe albo szare najlatwiej kupić takie same i M mowie że z jednej żebym nie zrobiła chłopiary

No to dziewczyny dzięki Wam mój sen od dzis będzie spokojniejszy :-D dziękuję Wam bardzo [emoji14]
@adunnnia90 umknęło mi to że masz siostre bliźniaczke czy się nie chwalilas??:-D
@ludek jesteście identyczne wizualnie??:-D
Chyba Ci umknęło bo nie raz pisałam [emoji6] i tu na forum i na kto po in vitro[emoji5]

Tak jednojajowe identyczne [emoji3] teraz już tak nie bo ja preferuje blond, a siostra czarny kolor włosów i ona ma okulary.

Ja zawsze chciałam mieć siostre bliźniaczkę. Na domiar złego jak byłam mała to cały czas miałam nadzieję, że moja mama mi ją urodzi...

Dziewczyny dziś miałam zajęcia w szkole rodzenia. Trochę się zestresowalam :p Dzisiaj było o porodzie i położna kazała opisać jak wyobrażamy sobie nasz poród i jaki wg nas to poród idealny... Ja nie potrafię sciemniac i gdy przyszła na mnie kolej powiedziałam, że nie zastanawiałam się nad tym, bo będę miała cc. Miałam wrażenie, że niektórzy patrzyli na mnie jak na kosmitke :p Na szczęście za tydzień ostatnie zajęcia i z głowy.

reklama
Dziewczyny zauwazylam, ze bedac w ciazy moje rzesy robia sie tak krotkie, ze maja jakies 2-3mm! Normalnie po umalowaniu siegaly niemal brwi. Tak samo mialam w pierwszej ciazy. Zauwazylyscie cos podobnego u siebie? Wlosy na glowie pieknie rosna i nie wypadaja a rzesy to jakas porazka :/
zauwazylam, ale myslalam ze cos mi się wydaje :) i w dodatku takie proste mam, a zawsze naturalnie podkręcone były :(

Do góry