reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A no właśnie kupiłam ją na początku samym procedury bo wydawało mi sie, że to dobre kosmetyki.
No to jutro kupię coś innego w rossmanie,bo na te kremy przeciw rozstępom po ponad 100 zł to ja się nie piszę :p
Ja bym na twoim miejscu spróbowala z Johnsons. Osobiście nie wiem czemu niektorzy go tak krytykują. Bardzo lubię ich olejki [emoji4]

reklama
Dziewczyny zauwazylam, ze bedac w ciazy moje rzesy robia sie tak krotkie, ze maja jakies 2-3mm! Normalnie po umalowaniu siegaly niemal brwi. Tak samo mialam w pierwszej ciazy. Zauwazylyscie cos podobnego u siebie? Wlosy na glowie pieknie rosna i nie wypadaja a rzesy to jakas porazka :/

Dziewczyny nie wiem która to wstawiała zdjęcie ale dziękuje za podpowiedz bo długo szukałam torby do wózka i nie wpadłam ze mogę użyć moich ulubionych „obag-ów „ [emoji846]
1519408858-88243f0d1933a993-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja :D Uwielbiam obagi! :D

Dziewczyny zauwazylam, ze bedac w ciazy moje rzesy robia sie tak krotkie, ze maja jakies 2-3mm! Normalnie po umalowaniu siegaly niemal brwi. Tak samo mialam w pierwszej ciazy. Zauwazylyscie cos podobnego u siebie? Wlosy na glowie pieknie rosna i nie wypadaja a rzesy to jakas porazka :/
U mnie rzęsy mega długie się zrobiły że aż w pracy pytali się czy były przedluzane, ale łącznie z rzesami twarz pokryła się meszkiem i to dość mocno że aż krępuje mnie ten stan, ciekawe czy mi to zniknie z twarzy po porodzie bo jak nie to muszę szukać kosmetyczki dobrej co by to usunęła.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie na odwrót - mega długie rzęsy, aż mi się kosmetyczka pytała jakich odzywek zaczęłam używać? [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Była 3 godz w szpitalu zrobili pierwszy pomiar ciśnienia i było 148/85 potem podłączyli ktg mała rozrabiala i wszystko ok z nią mi dodatkowo podłączyli pomiar ciśnienia przez 50min co 10min badali ciśnienie i skakało od 126/78 do 144/90
Pokazałam zdjęcie stopy z wczoraj i mówię że skóra mnie boli tam gdzie nogi puchna czyli na stopach i udach to dodatkowo pobrali krew i kazali czekać na wyniki. No i przyszła położna i na korytarzu w poczekalni gdzie ludzie siedzą i słuchają co ci dolega oznajmiła że lekarz stwierdził że wszystko ok jest bo w krwi nic nie wyszło ktg ok i ciśnienie nie jest najgorsze, a ja na to " to od czego tak puchna nogi?" położna spojrzała że mam buty sznurowane i powiedziała że mam zmienić buty a ja na to "wczoraj byłam cały dzień w domu w kapciach i nogi też puchly jeszcze bardziej niż dziś" to stwierdziła że ma się położyć i nogi wyżej trzymać. Lekarza nawet na oczy nie zobaczyłam i odesłali do domu. W poniedziałek mam iść na pomiar ciśnienia do położnych u siebie w mieście, tyle dziś z zaleceń. Załamaka

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze ze nie pojechalam 100km... bo pewno byloby to samo... te wyspy to masakra!
Zjadlam pomarancze, mandarynki i wlasnie zrobilam surowke z selera z jablkiem i marchewka bo cytrusy i seler podobno obnizaja cisnienie. Rano jak bedzie wysokie to pojade ale mam nadzieje ze nie...

reklama
Do góry