reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@kredka82 ja nie pomogę moje ciśnienie nawet u lekarza to 100/ 70 wczoraj się źle czułam i miałam 130/70 i dla mnie to już wysokie było

reklama
A ja lubię Jonsons i zawsze go używam po kąpieli i przed ciąża też [emoji6] Z kolei polozna z mojej szkoły chwalila te markę i mówiła że używają jej na oddziałach dla wczesniakow. I bądź tu mądry [emoji12]
Ja też kupiłam wszystko z Jonsona,bo wszyscy mi to polecali.siostra użyla dla dzieci i nigdy nic im nie było,koleżankni też.Pytałam położnej też powiedziała,że dobre...kurcze,juz sama nie wiem :)

A niby Johnson taka znana marka i wcale nie taka tania...Może kiedyś wyrobili sobie opinię, teraz na niej bazują a w rzeczywistości produkują chłam...

A niby Johnson taka znana marka i wcale nie taka tania...Może kiedyś wyrobili sobie opinię, teraz na niej bazują a w rzeczywistości produkują chłam...
A no właśnie kupiłam ją na początku samym procedury bo wydawało mi sie, że to dobre kosmetyki.
No to jutro kupię coś innego w rossmanie,bo na te kremy przeciw rozstępom po ponad 100 zł to ja się nie piszę :p

Dziewczyny nie wiem która to wstawiała zdjęcie ale dziękuje za podpowiedz bo długo szukałam torby do wózka i nie wpadłam ze mogę użyć moich ulubionych „obag-ów „ [emoji846]
1519408858-88243f0d1933a993-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Była 3 godz w szpitalu zrobili pierwszy pomiar ciśnienia i było 148/85 potem podłączyli ktg mała rozrabiala i wszystko ok z nią mi dodatkowo podłączyli pomiar ciśnienia przez 50min co 10min badali ciśnienie i skakało od 126/78 do 144/90
Pokazałam zdjęcie stopy z wczoraj i mówię że skóra mnie boli tam gdzie nogi puchna czyli na stopach i udach to dodatkowo pobrali krew i kazali czekać na wyniki. No i przyszła położna i na korytarzu w poczekalni gdzie ludzie siedzą i słuchają co ci dolega oznajmiła że lekarz stwierdził że wszystko ok jest bo w krwi nic nie wyszło ktg ok i ciśnienie nie jest najgorsze, a ja na to " to od czego tak puchna nogi?" położna spojrzała że mam buty sznurowane i powiedziała że mam zmienić buty a ja na to "wczoraj byłam cały dzień w domu w kapciach i nogi też puchly jeszcze bardziej niż dziś" to stwierdziła że ma się położyć i nogi wyżej trzymać. Lekarza nawet na oczy nie zobaczyłam i odesłali do domu. W poniedziałek mam iść na pomiar ciśnienia do położnych u siebie w mieście, tyle dziś z zaleceń. Załamaka

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Evulek przypomnij mi jakie Ty masz to cisnienie? Bo ja dzis mierzylam juz 2 razy i wysokie bo ok 150/90 i nie wiem co myslec... bede jeszcze mierzyc i zobacze
U mnie wczoraj było 154/94 i położna kazała do szpitala jechać ale co z tego jak dziś stwierdzili że nic mi nie jest, bo nie mam gorączki nie boli mnie głowa nie wymiotuję, krew ok ktg ok a ciśnienie nie jest najgorsze, brak słów na to wszystko.

Była 3 godz w szpitalu zrobili pierwszy pomiar ciśnienia i było 148/85 potem podłączyli ktg mała rozrabiala i wszystko ok z nią mi dodatkowo podłączyli pomiar ciśnienia przez 50min co 10min badali ciśnienie i skakało od 126/78 do 144/90
Pokazałam zdjęcie stopy z wczoraj i mówię że skóra mnie boli tam gdzie nogi puchna czyli na stopach i udach to dodatkowo pobrali krew i kazali czekać na wyniki. No i przyszła położna i na korytarzu w poczekalni gdzie ludzie siedzą i słuchają co ci dolega oznajmiła że lekarz stwierdził że wszystko ok jest bo w krwi nic nie wyszło ktg ok i ciśnienie nie jest najgorsze, a ja na to " to od czego tak puchna nogi?" położna spojrzała że mam buty sznurowane i powiedziała że mam zmienić buty a ja na to "wczoraj byłam cały dzień w domu w kapciach i nogi też puchly jeszcze bardziej niż dziś" to stwierdziła że ma się położyć i nogi wyżej trzymać. Lekarza nawet na oczy nie zobaczyłam i odesłali do domu. W poniedziałek mam iść na pomiar ciśnienia do położnych u siebie w mieście, tyle dziś z zaleceń. Załamaka

Żenada ta opieka na Wyspach. Mój lekarz mi powiedział, ze granicznym ciśnieniem do zaakceptowania jest 140/75 a Ty masz dużo wyższe i w dodatku ta opuchlizna.

reklama
Do góry