reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@kredka82 ja nie pomogę moje ciśnienie nawet u lekarza to 100/ 70 wczoraj się źle czułam i miałam 130/70 i dla mnie to już wysokie było

reklama
A ja lubię Jonsons i zawsze go używam po kąpieli i przed ciąża też [emoji6] Z kolei polozna z mojej szkoły chwalila te markę i mówiła że używają jej na oddziałach dla wczesniakow. I bądź tu mądry [emoji12]
Ja też kupiłam wszystko z Jonsona,bo wszyscy mi to polecali.siostra użyla dla dzieci i nigdy nic im nie było,koleżankni też.Pytałam położnej też powiedziała,że dobre...kurcze,juz sama nie wiem :)

A niby Johnson taka znana marka i wcale nie taka tania...Może kiedyś wyrobili sobie opinię, teraz na niej bazują a w rzeczywistości produkują chłam...

A niby Johnson taka znana marka i wcale nie taka tania...Może kiedyś wyrobili sobie opinię, teraz na niej bazują a w rzeczywistości produkują chłam...
A no właśnie kupiłam ją na początku samym procedury bo wydawało mi sie, że to dobre kosmetyki.
No to jutro kupię coś innego w rossmanie,bo na te kremy przeciw rozstępom po ponad 100 zł to ja się nie piszę :p

Dziewczyny nie wiem która to wstawiała zdjęcie ale dziękuje za podpowiedz bo długo szukałam torby do wózka i nie wpadłam ze mogę użyć moich ulubionych „obag-ów „ [emoji846]
1519408858-88243f0d1933a993-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Była 3 godz w szpitalu zrobili pierwszy pomiar ciśnienia i było 148/85 potem podłączyli ktg mała rozrabiala i wszystko ok z nią mi dodatkowo podłączyli pomiar ciśnienia przez 50min co 10min badali ciśnienie i skakało od 126/78 do 144/90
Pokazałam zdjęcie stopy z wczoraj i mówię że skóra mnie boli tam gdzie nogi puchna czyli na stopach i udach to dodatkowo pobrali krew i kazali czekać na wyniki. No i przyszła położna i na korytarzu w poczekalni gdzie ludzie siedzą i słuchają co ci dolega oznajmiła że lekarz stwierdził że wszystko ok jest bo w krwi nic nie wyszło ktg ok i ciśnienie nie jest najgorsze, a ja na to " to od czego tak puchna nogi?" położna spojrzała że mam buty sznurowane i powiedziała że mam zmienić buty a ja na to "wczoraj byłam cały dzień w domu w kapciach i nogi też puchly jeszcze bardziej niż dziś" to stwierdziła że ma się położyć i nogi wyżej trzymać. Lekarza nawet na oczy nie zobaczyłam i odesłali do domu. W poniedziałek mam iść na pomiar ciśnienia do położnych u siebie w mieście, tyle dziś z zaleceń. Załamaka

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Evulek przypomnij mi jakie Ty masz to cisnienie? Bo ja dzis mierzylam juz 2 razy i wysokie bo ok 150/90 i nie wiem co myslec... bede jeszcze mierzyc i zobacze
U mnie wczoraj było 154/94 i położna kazała do szpitala jechać ale co z tego jak dziś stwierdzili że nic mi nie jest, bo nie mam gorączki nie boli mnie głowa nie wymiotuję, krew ok ktg ok a ciśnienie nie jest najgorsze, brak słów na to wszystko.

Była 3 godz w szpitalu zrobili pierwszy pomiar ciśnienia i było 148/85 potem podłączyli ktg mała rozrabiala i wszystko ok z nią mi dodatkowo podłączyli pomiar ciśnienia przez 50min co 10min badali ciśnienie i skakało od 126/78 do 144/90
Pokazałam zdjęcie stopy z wczoraj i mówię że skóra mnie boli tam gdzie nogi puchna czyli na stopach i udach to dodatkowo pobrali krew i kazali czekać na wyniki. No i przyszła położna i na korytarzu w poczekalni gdzie ludzie siedzą i słuchają co ci dolega oznajmiła że lekarz stwierdził że wszystko ok jest bo w krwi nic nie wyszło ktg ok i ciśnienie nie jest najgorsze, a ja na to " to od czego tak puchna nogi?" położna spojrzała że mam buty sznurowane i powiedziała że mam zmienić buty a ja na to "wczoraj byłam cały dzień w domu w kapciach i nogi też puchly jeszcze bardziej niż dziś" to stwierdziła że ma się położyć i nogi wyżej trzymać. Lekarza nawet na oczy nie zobaczyłam i odesłali do domu. W poniedziałek mam iść na pomiar ciśnienia do położnych u siebie w mieście, tyle dziś z zaleceń. Załamaka

Żenada ta opieka na Wyspach. Mój lekarz mi powiedział, ze granicznym ciśnieniem do zaakceptowania jest 140/75 a Ty masz dużo wyższe i w dodatku ta opuchlizna.

reklama
Do góry