reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też słyszałam, że Johnsons są bardzo słabym kosmetykiem, a dla dzieci to nie powinno się w ogóle kupować. Ja przez 6 miesięcy smarowałam się babydream, ale później zaczął mnie swędzieć brzuch na dole. Zmieniłam na ziaję, to samo... odstawiłam wszystko i jest idealnie. Nie czuję swędzenia, ale mam suchą skórę, więc sporadycznie smaruję tymi kremami.
Nie mam rozstępów, ale mogą się jeszcze pojawić po porodzie.

reklama
Ja już nie śpię po nocach bo nie wiem jak je ubierać [emoji14] w sensie będą dwujajowe więc ubierać tak samo czy nie inaczej? [emoji14] oj ile ja mam takich zagadek to się nawet nie sspodziewasz
Ubieraj różnie żeby ludzie odbierali je jako oddzielne istoty a nie jako jedna całość. Mówię Ci to jak blizniaczka [emoji5]

Też słyszałam, że Johnsons są bardzo słabym kosmetykiem, a dla dzieci to nie powinno się w ogóle kupować. Ja przez 6 miesięcy smarowałam się babydream, ale później zaczął mnie swędzieć brzuch na dole. Zmieniłam na ziaję, to samo... odstawiłam wszystko i jest idealnie. Nie czuję swędzenia, ale mam suchą skórę, więc sporadycznie smaruję tymi kremami.
Nie mam rozstępów, ale mogą się jeszcze pojawić po porodzie.
A ja lubię Jonsons i zawsze go używam po kąpieli i przed ciąża też [emoji6] Z kolei polozna z mojej szkoły chwalila te markę i mówiła że używają jej na oddziałach dla wczesniakow. I bądź tu mądry [emoji12]

Ubieraj różnie żeby ludzie odbierali je jako oddzielne istoty a nie jako jedna całość. Mówię Ci to jak blizniaczka [emoji5]
Masz siostrę bliźniaczkę?? :-)
Ale czad! Póki co planuję kupować te komplety tylko np. w różnych kolorach, w sensie podobnie ale jednak akcentami żeby się odróżniały :p No zobaczymy jak po wizycie :-)

A ja lubię Jonsons i zawsze go używam po kąpieli i przed ciąża też [emoji6] Z kolei polozna z mojej szkoły chwalila te markę i mówiła że używają jej na oddziałach dla wczesniakow. I bądź tu mądry [emoji12]
No co Ty położna tak mówiła? To chyba najgorsze kosmetyki dla dzieci dostępne na rynku :p Mi położna mówiła, że Johnson jest bardzo kiepski (na sroka o to samo można przeczytać). Nie polecala też nivea chociaż mówiła, że lepszy już niż Johnson. Z kosmetyków drogeryjnych polecala hipp i z rossmann baby dream. Chociaż ja każde zajęcia mam z inną położna i każda co innego mówi :D

Evulek przypomnij mi jakie Ty masz to cisnienie? Bo ja dzis mierzylam juz 2 razy i wysokie bo ok 150/90 i nie wiem co myslec... bede jeszcze mierzyc i zobacze
Ja muszę mierzyć cisnienie 4 razy dziennie ze względu na 140/95 położna mnie z tego powodu wysłała na IP bo dla niej wysokie ciśnienie poszłam na IP zrobili KTG zmierzyli ciśnienie i kazali mierzyć 4 razy dziennie a jak coś będzie się działo i będzie wysokie zgłosić się znowu na IP na KTG.

Tak, mi polozna w szkole rodzenia mówiła żeby nic do dzieci nie kupować Johnsona bo jest strasznie uczulajacy. Ja cała ciąże smarowalam brzuch 2x dziennie ziaja mama krem na rozstępy, cena fajna i jestem z niego zadowolona- ani jeden rozstęp się nie pojawił

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też moja położna powiedziała że jest uczulający dla dzieci a ja własnie mam płyn do kąpania 2w1 z Johnsona

reklama
Do góry