reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po. Wszystko u moich Maluchów dobrze!! Wszystkie wyniki i wymiary się zgadzają :-D Maleństwa wyglądają na zdrowe. Prawdopodobnie dwie dziewczynki ale do potwierdzenia jeszcze za miesiąc!! :-) Dziękuję dziewczyny za kciuki! Z tym że dziś czuję się fatalnie... :-(

Super, że Maleństwa mają się dobrze. Mąż będzie miał same księżniczki w domu :).
Męczą Cię dalej, ale skoro tak musi być to trzeba jakoś przetrwać...

reklama
Ja już po. Wszystko u moich Maluchów dobrze!! Wszystkie wyniki i wymiary się zgadzają :-D Maleństwa wyglądają na zdrowe. Prawdopodobnie dwie dziewczynki ale do potwierdzenia jeszcze za miesiąc!! :-) Dziękuję dziewczyny za kciuki! Z tym że dziś czuję się fatalnie... :-(
Suuper, ze dzieciaczki zdrowe :) Jeszcze jest bardzi wczesnie na rozpoznanie plci ale dwie dziewczynki to tez super ;) zdrowie najwazniejsze :) gratulacje kochana :*

Och wspaniale! Lepszego samopoczucia życzę[emoji8]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Do góry