reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi sie spodobalo to imie u @Ropuszka666 :) Mi tez powiedziala, ze 100% nie moze dac i mam dopytywac w kolejnych badaniach. Ja od samego poczatku czuje, ze to dziewczynka ale jak bedzie chlopiec to tez dobrze i wtedy bedzie Eryk albo Kacper :) Staramy sie dac imie miedzynarodowe, bo my nie wracamy do PL. A Wy macie imie dla chlopca jakby co? Bo dziewczynka bedzie Bianka?
Tak, dziewczynka Bianka. Dla chlopca też mamy w razie czego. Zastanawialiśmy się nad Leonem ale chyba wygrał Dominik.

reklama
@walczaca o szczescie jak po wizycie? [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już po. Wszystko u moich Maluchów dobrze!! Wszystkie wyniki i wymiary się zgadzają :-D Maleństwa wyglądają na zdrowe. Prawdopodobnie dwie dziewczynki ale do potwierdzenia jeszcze za miesiąc!! :-) Dziękuję dziewczyny za kciuki! Z tym że dziś czuję się fatalnie... :-(

Ktoś pytał o imię - u nas będzie Julcia :) Byliśmy dzisiaj w sklepie oglądać wózki i ostatecznie będziemy wybierać między cybex priam a joolz day 2. Na chwilę obecną nie wiem, który... Dziś przyszły mi kocyki oraz otulacz i jestem zachwycona. Chyba najlepszy zakup dla dzidziusia jak do tej pory :)
Zobacz załącznik 837520
Piękne :-) gdzie zamawiałaś??

Ja już po. Wszystko u moich Maluchów dobrze!! Wszystkie wyniki i wymiary się zgadzają :-D Maleństwa wyglądają na zdrowe. Prawdopodobnie dwie dziewczynki ale do potwierdzenia jeszcze za miesiąc!! :-) Dziękuję dziewczyny za kciuki! Z tym że dziś czuję się fatalnie... :-(
O super to jak się potwierdzi to mąż babiniec będzie mial[emoji4] coś dziś już kupiłaś dla malenstw? [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi sie spodobalo to imie u @Ropuszka666 :) Mi tez powiedziala, ze 100% nie moze dac i mam dopytywac w kolejnych badaniach. Ja od samego poczatku czuje, ze to dziewczynka ale jak bedzie chlopiec to tez dobrze i wtedy bedzie Eryk albo Kacper :) Staramy sie dac imie miedzynarodowe, bo my nie wracamy do PL. A Wy macie imie dla chlopca jakby co? Bo dziewczynka bedzie Bianka?
Bianka, wow piękne imię!

reklama
Do góry