reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja wymiotowałam równe 9 miesięcy... Moja Mama ze mną to samo miała a z chłopakami nic zero i wiele osób znam które tez tak miały z dziewczynkami . Nie po znałam magicznego sposobu na ta dolegliwość i wiem jakie to okropne dlatego współczuje i życzę by drugim trymestrze odpuściły .[emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To moja Marcelina była grzeczna ....
Mdłości 24 h na dobę do 16 tc + migreny .
Ale nie wymiotowalam ani razu ...
Jak tam Sara ?

Ewunka karmisz ze tu zagladasz?

Mnie obudzil skurcz... wczoraj w nocy zdarzylo sie to pierwszy raz i dzisiaj znowu.. kiedys zeschizuje...

Oo jaaaa dwie corcie [emoji7] To oznacza dzikie mnostwo sukienek, spineczek, opasek i innych takich rozowychh cudow [emoji16][emoji16]

A niby po ivf sie wiecej chlopcow rodzi, a tu same baby w drodze [emoji16][emoji38]

Bo my starze staraczki urodzilyśmy chłopaków [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka karmisz ze tu zagladasz?

Mnie obudzil skurcz... wczoraj w nocy zdarzylo sie to pierwszy raz i dzisiaj znowu.. kiedys zeschizuje...
Mnie lekarz na każdej wizycie pyta czy mam skurcze, a ja zawsze mówię, że nie. Tylko zastanawiam się jakie to uczucie? Czasami coś tam mnie zakuje czy lekko zaboli, ale to chyba nie to..?
A ja spać nie mogę tylko o wózkach myślę :D Jeju myślałam, że po tej wizycie w sklepie coś się wyjaśni, a teraz jeszcze mniej wiem niż wcześniej.

Ostatnia edycja:
Ja wymiotowałam równe 9 miesięcy... Moja Mama ze mną to samo miała a z chłopakami nic zero i wiele osób znam które tez tak miały z dziewczynkami . Nie po znałam magicznego sposobu na ta dolegliwość i wiem jakie to okropne dlatego współczuje i życzę by drugim trymestrze odpuściły .[emoji110][emoji110]

O nie... cała ciążę?? Czekam na koniec 15 tygodnia,podobno powinno być lepiej. Taką mam nadzieję :-)

reklama
A czy nie uważacie, że te wszystkie gadżety są czasami zbędne? Ja szczerze mówiąc nawet nie mam w zamiarze kupowania bujaczka, leżaczka, materacyka czy misia szumisia. Chciałabym aby moje dziecko wychowywało się takimi sposobami jak ja. Czyli bez zbędnych urządzeń. Jeżeli czegoś takiego będę naprawdę potrzebować to kupię to już po porodzie. Jak na razie skupiam się na minimum.
Jak najbardziej popieram :-D

Do góry