Aguleczka29
Fanka BB :)
Czekamy na fotkę ;-)Moja Zosia wazy 347g i wsZystko się pięknie rozwija mam zdjęcie 3 d jest cudowna!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na fotkę ;-)Moja Zosia wazy 347g i wsZystko się pięknie rozwija mam zdjęcie 3 d jest cudowna!
Super [emoji4]Moja Zosia wazy 347g i wsZystko się pięknie rozwija mam zdjęcie 3 d jest cudowna!
Super! Gratuluję [emoji5] Niech dalej Zośka rośnie [emoji5]Moja Zosia wazy 347g i wsZystko się pięknie rozwija mam zdjęcie 3 d jest cudowna!
Super! To dawaj zdjęcieMoja Zosia wazy 347g i wsZystko się pięknie rozwija mam zdjęcie 3 d jest cudowna!
Mi sie spodobalo to imie u @Ropuszka666 Mi tez powiedziala, ze 100% nie moze dac i mam dopytywac w kolejnych badaniach. Ja od samego poczatku czuje, ze to dziewczynka ale jak bedzie chlopiec to tez dobrze i wtedy bedzie Eryk albo Kacper Staramy sie dac imie miedzynarodowe, bo my nie wracamy do PL. A Wy macie imie dla chlopca jakby co? Bo dziewczynka bedzie Bianka?Kolejna Sara A dla chłopaka jakieś macie, czy raczej wierzycie lekarzowi, że będzie dziewczynka? U nas na tym połówkowym powiedziała, że sugeruje dziewczynkę, ale i tak się okaże dopiero jak będę dziecko trzymać w ramionach
Piekne imie, tez bym tak dala ale kojazy mi sie z osoba ktorej nie lubieNo to u nas Lenka :-)
Ale piekne kocykiKtoś pytał o imię - u nas będzie Julcia Byliśmy dzisiaj w sklepie oglądać wózki i ostatecznie będziemy wybierać między cybex priam a joolz day 2. Na chwilę obecną nie wiem, który... Dziś przyszły mi kocyki oraz otulacz i jestem zachwycona. Chyba najlepszy zakup dla dzidziusia jak do tej pory
Zobacz załącznik 837520
Dawaj fotke!Moja Zosia wazy 347g i wsZystko się pięknie rozwija mam zdjęcie 3 d jest cudowna!