ewelin86
Fanka BB :)
Ja dawałam koper na brzuszek ok 2-3mc i wodeKtoś przepaja dziecko ?Woda ?Koper ? 2 miesiące ?
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dawałam koper na brzuszek ok 2-3mc i wodeKtoś przepaja dziecko ?Woda ?Koper ? 2 miesiące ?
Jak dostaje cycka to nie musi tak szybko dostawać wody. Ja karmilam i cyckiem i mm i po 2 miesiacach w lato w upaly zaczelam juz wode dawacKtoś przepaja dziecko ?Woda ?Koper ? 2 miesiące ?
@nieagatka @ewelin86 ile ? Kiedy ?
Ale od kiedy dawalas?Ja dawalam w butelce i pila ile chciala, czyli malutko [emoji16] Dawalam dlatego, ze bylo cieplo. Efekt byl taki, ze potem przy rozszerzaniu diety pila juz bardzo chetnie i do tej pory to robi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale od kiedy dawalas?
Ja wodę przegotowana moim podaję przed każdym mlekiem.Ktoś przepaja dziecko ?Woda ?Koper ? 2 miesiące ?
Spały z drobnymi przerwami na mleko ale już bez gorączki i marudzenia@adunnnia90 jak dzień ?
Aniołki. Cieszę się .Spały z drobnymi przerwami na mleko ale już bez gorączki i marudzenia
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No jakoś wcześniej ludzie dawali radę bez jednorazowych pieluch i suszarek. Także jest to wysiłek ale na pewno do przeżycia. Moja mama odchowala trójkę w tym blizniaczek i jest przeciwniczka takich wynalazków [emoji12] Mówi że wcześniej każde dziecko przed ukończeniem roczka korzystało z nocnika a teraz rodzicom się nic nie chce i laza niektóre dzieci do 4-5 roku życia w pampersach.Wlasnie o tym mialam pisac. Noworodka lrzebiera sie 10-12 razy dziennie. Bez pampka oznacza to w wiekszosci przypadkow przebranie calego dziecka, bo raczej na pewno bedzie wszytsko przesikane. Nie wyobrazam sobie tego, wg mnie jest to po prostu nie do ogarniecia. No chyba, ze z wlaczona pralka i suszarka dzien i noc... Tylko jeszcze ktos musi prasowac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom