reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My już po wizycie:) Jak zawsze podczas badania Mała leżała główką w dół i uciskała mój pęcherz;) Szyjka skróciła się do 3,3 cm więc czas na no-spe, magnez i mniejsze forsowanie się (a i tak mam wrażenie,że się obijam!). W połowie lutego usg 3 trymestru więc wtedy będą dokładne pomiary Myszy:)

My już po wizycie:) Jak zawsze podczas badania Mała leżała główką w dół i uciskała mój pęcherz;) Szyjka skróciła się do 3,3 cm więc czas na no-spe, magnez i mniejsze forsowanie się (a i tak mam wrażenie,że się obijam!). W połowie lutego usg 3 trymestru więc wtedy będą dokładne pomiary Myszy:)
Skąd ja to znam... Robię siusiu dosłownie co pięć minut he he :)

Serio? Też masz Venicci? a jaki kolor ma Twój wózek?

Pamoetam tak, o tym twoim pappa bo nikt nie umial tu znalezc odp ,
Super ze wszy ok u was no to rodzimy razem [emoji5]
Do 4 msca zle sie czulam brak sil kompletnie teraz az nad sily ze spacer I posprzatam co jezcze msc temu ani odkurzacza nie wzielam ,
Teraz znow ja wrocilam a zapewnie za dwa trzy msce zas brak sil , oby nie

Ruchy tak poczulam motyle pare dni temu I dojsc szybko bo z cora kolo 24 tc ..
Ja kupuje abc design twins bo jest w fajnej cenie , bsrdzo chcialam brbetto42 ale cena 1400€ hmmm juz wole tanszy a Nicole podrosnie to uzyje z franusiem moj obecny venicci

Przezylas stres z tym pappa bidulko , ciesze sie ze ok
A na kiedy termin? Ja mam pizwolenie na sn ;) ale wszystko sie okaze.. lozysko narazie ok bo to moja zmora okropna ufff
W piatek usg i pewnie sie dowiem kiedy polowkowe;)

reklama
To odpoczywaj jeszcze więcej :-)))

Do góry