reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My już po wizycie:) Jak zawsze podczas badania Mała leżała główką w dół i uciskała mój pęcherz;) Szyjka skróciła się do 3,3 cm więc czas na no-spe, magnez i mniejsze forsowanie się (a i tak mam wrażenie,że się obijam!). W połowie lutego usg 3 trymestru więc wtedy będą dokładne pomiary Myszy:)

My już po wizycie:) Jak zawsze podczas badania Mała leżała główką w dół i uciskała mój pęcherz;) Szyjka skróciła się do 3,3 cm więc czas na no-spe, magnez i mniejsze forsowanie się (a i tak mam wrażenie,że się obijam!). W połowie lutego usg 3 trymestru więc wtedy będą dokładne pomiary Myszy:)
Skąd ja to znam... Robię siusiu dosłownie co pięć minut he he :)

Serio? Też masz Venicci? a jaki kolor ma Twój wózek?

Pamoetam tak, o tym twoim pappa bo nikt nie umial tu znalezc odp ,
Super ze wszy ok u was no to rodzimy razem [emoji5]
Do 4 msca zle sie czulam brak sil kompletnie teraz az nad sily ze spacer I posprzatam co jezcze msc temu ani odkurzacza nie wzielam ,
Teraz znow ja wrocilam a zapewnie za dwa trzy msce zas brak sil , oby nie

Ruchy tak poczulam motyle pare dni temu I dojsc szybko bo z cora kolo 24 tc ..
Ja kupuje abc design twins bo jest w fajnej cenie , bsrdzo chcialam brbetto42 ale cena 1400€ hmmm juz wole tanszy a Nicole podrosnie to uzyje z franusiem moj obecny venicci

Przezylas stres z tym pappa bidulko , ciesze sie ze ok
A na kiedy termin? Ja mam pizwolenie na sn ;) ale wszystko sie okaze.. lozysko narazie ok bo to moja zmora okropna ufff
W piatek usg i pewnie sie dowiem kiedy polowkowe;)

reklama
To odpoczywaj jeszcze więcej :-)))

Do góry