reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja dawalam w butelce i pila ile chciala, czyli malutko [emoji16] Dawalam dlatego, ze bylo cieplo. Efekt byl taki, ze potem przy rozszerzaniu diety pila juz bardzo chetnie i do tej pory to robi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja pazerna mam wrażenie że ona zje wszystko co jej do tej butelki wleje .....
Chyba jej się nie zdążyło zostawić nigdy hi hi hi
Dziś miała przerwę między posiłkami 5 h usneła po 2 h i potem spala 3 h u mamusi na brzuchu bo puszczała bąki i się ich bała .....
A jak ja się bałam że się nie budzi .....uraz psychiczny ......
Rozmawiałam dziś z koleżanką ma 3 miesięczna córkę i mówi że jje o 23 i śpi do 6/7 .....

reklama
My już po wizycie:) Jak zawsze podczas badania Mała leżała główką w dół i uciskała mój pęcherz;) Szyjka skróciła się do 3,3 cm więc czas na no-spe, magnez i mniejsze forsowanie się (a i tak mam wrażenie,że się obijam!). W połowie lutego usg 3 trymestru więc wtedy będą dokładne pomiary Myszy:)
Super! Odpoczywaj na całego [emoji5]

No jakoś wcześniej ludzie dawali radę bez jednorazowych pieluch i suszarek. Także jest to wysiłek ale na pewno do przeżycia. Moja mama odchowala trójkę w tym blizniaczek i jest przeciwniczka takich wynalazków [emoji12] Mówi że wcześniej każde dziecko przed ukończeniem roczka korzystało z nocnika a teraz rodzicom się nic nie chce i laza niektóre dzieci do 4-5 roku życia w pampersach.

Kiedys tez kobiety praly w rzece, gotowaly nad ogniskiem i rodzily w domach bez pomocy lekarzy. Tak moznaby wymieniac i wymieniac. Jesli tylko masz ochote uzywac piekuch tetrowych to Twoj wybor i mi nic do tego [emoji4] Wg mnie to po prostu niepotrzebne utrudnianie sobie zycia. A jesli dziecko nosi pampki do 4-5 roku zycia to nie jest to wina pampersow tylko durnych rodzicow. Wystarxzy myslec i mozna rozsadnie wykorzystac dobra, ktore niesie cywilizacja.

Aniołki. Cieszę się .
Już się boję tych szczepionek .
Biore ten sam zestaw co Ty tylko chyba podzielę na 3 dni .
6w1
Rotawirusy
Pneumokoki
Sama już nie wiem .....

Ja szczepilam tego samego dnia. Balam sie cholernie, ale bylo ok. Ani goraczki ani nic. Po prostu wiecej spala.
Jakkolwiek zdecydujesz - dacie rade[emoji4]

Dziś miała przerwę między posiłkami 5 h usneła po 2 h i potem spala 3 h u mamusi na brzuchu bo puszczała bąki i się ich bała .....
Rozmawiałam dziś z koleżanką ma 3 miesięczna córkę i mówi że jje o 23 i śpi do 6/7 .....
No to nieźle jak na ten wiek i tyle to dziecko śpi... Mój może od 4mc spał od 21 do 4 rano

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Oja ale ładnie spi[emoji33]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry