reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

DIewcZyny a tak z innej beczki. CY któraś z was ma problem z gotowaniem? Bo mi nic nie wychodzi. Nawet najprostsze potrawy. Zupy - koszmar zaprawiam mąka i śmietana - kluski mi się zrobiły, spaghetti carbonara - śmietana się zważyła, ciasto na pizzę nie rośnie. W ogóle albo coś przyprawie za bardzo albo za słabo. Chyba przestane gotować bo szkoda pieniędzy.
Ja tylko słyszałam, że jak się ma okres to nic nie wychodzi, ale ciąża? Hmmm.... to coś nowego. Może to działanie hormonów? Wszystko inaczej wtedy smakuje.

reklama
DIewcZyny a tak z innej beczki. CY któraś z was ma problem z gotowaniem? Bo mi nic nie wychodzi. Nawet najprostsze potrawy. Zupy - koszmar zaprawiam mąka i śmietana - kluski mi się zrobiły, spaghetti carbonara - śmietana się zważyła, ciasto na pizzę nie rośnie. W ogóle albo coś przyprawie za bardzo albo za słabo. Chyba przestane gotować bo szkoda pieniędzy.
Wiesz ze ja tak mam. Nie zawsze ale wpadki mi sie zdarzaja a nigdy wczesniej tak nie bylo!

Gdzie tam średnio!!!!!!
To duuuuzo. Ja co 3 /4h mam 50/60 Z 2 cycków.......
I tak 2 miesiąc nie rośnie nic ale jest co jest i daje .
Zazdroszczę laktatora na 2 cycki !

Mój jak mnie zobaczył w akcji na tych dwóch to prawie leżał na ziemi ze śmiechu [emoji23][emoji23] dziś wymyśliłam ze wytnę dziury w starym staniku i zrobie sobie pseudo gorset bo tak ciężko nie mieć wolnej ręki przy dziecku [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha ha podobno niektórzy tak mają przejdzie nie martw się hi hi hi

Mój jak mnie zobaczył w akcji na tych dwóch to prawie leżał na ziemi ze śmiechu [emoji23][emoji23] dziś wymyśliłam ze wytnę dziury w starym staniku i zrobie sobie pseudo gorset bo tak ciężko nie mieć wolnej ręki przy dziecku [emoji6]

Uważaj na ten nowy gorset.... Jak wypuści butelkę będziesz płakać.

Ja tylko słyszałam, że jak się ma okres to nic nie wychodzi, ale ciąża? Hmmm.... to coś nowego. Może to działanie hormonów? Wszystko inaczej wtedy smakuje.
Rozumiem, ze smaki się zmieniają, tez wole bardziej przyprawione, ale mi sporo rzeczy nie wychodzi najzwyczajniej na świecie. Raz smakuje bardziej, raz mniej. No ale dzisiaj to już w ogóle dałam popis możliwości.

My z Marcelina mamy czasem chwilę golasa tak nam kazali na poprawę laktancji ....no i Marcelina jje ż 1 cycka z 2 kapie Marcelina usnie leje jej się po brodzie ...
Mąż mówi.
Następnym razem powiedz folje malarską pod wami rozłoze :D.
A co do rozmiaru Marcelina miała 45 w 50 miała podwijane rękawy.
A co do suszarki to ...... kuzwa niektóre ubranka maleją w oczkach i nie wiem czy mi dziecko rośnie czy suszarka ubrania kurczy o_Oo_Oo_O:baffled:o_O

Ja nie wiem moje dziecko jest dziwne....
nie lubilo rozka ........
kupiłam jej worek do spania ....
też nie bardzo a jakbym ja wsadziła w ta kiełbasę hi to padła by ona i ja .
Nie przekonuje mnie ta kiełbasa.
Moje też nic w co by były zawiniete [emoji6]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Na usg przed ciaza we wrzesniu;/ odkryli
Nie wiemy nic czy to zlosc bo okazalo sie tu pierw mi rtg robia przed biopsja w pl usg I biopsja

Nie chca mi ribic tego tu w 5 mscu teraz
Wola czekac bo niby z wybikow hormonow onkolog wie jaki jest albo scieme walil by tylko mnie uspokoic bo nsjgorszy w ciaxy to stres

Zobacze w sierpniu;)
Sciemy raczej lekarz nie moze mowic.. napewno bedzie wszystko ok :) nie ma innej opcji.

reklama
ropuszka666 czy Ty korzystalas z jakis str z przepisami, jestem zalamana dzisiaj :( po jednej kanapce z ciemnego pieczywa z poledwica z indyka , salata i pomidorem cukier 170 , plakac mi sie chce, nie wiem czy mi sie pogorszylo czy moze z chlebem cos nie tak, ale nie mial zadnego karmelu, cukrj ani slodu. jestem zalamana tymi cukrami

Do góry