reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zresztą wszędzie inaczej.
Tutaj w Paryżu badania i sprawdzanie przyrostu bety tak jak w pl ale Anglia mnie przeraża i w Szwecji ponoć jest podobnie

Jesli ciaza zagrozona opieka jak najlepiej w Uk
..Betty nie robia panstwowo bo wola usg serca ;) bylam tylko prywatnie na beta

Ja tak jestem im wdzieczna nie zaplacilAm ani funta za ivf a jescze mi dali pachnace mydelka prezent Po punkcji z kartka best wishes from the clinic , az lezke mielismy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze... Tyle że ja to w nocy robię nieświadomie. Zasypiam na boku ale czasem jak się przebudze leżę na plecach :(

Ale ty sie nie martw
Potem ci ciezko spac bedzue na pleckach bo dzidzia gniecie wszystko i ciezko naprawde spac na plecach w 3 trymestrze Ja automatycznie sie przewracalam z boku na bok potem nifdy na plecy bo od razu ciezar czulam zle Sue oddycha

Dziewczynki ja juz po prenatalnych. Jakieś mieszane uczucia mam co do wizyty i trochę sie martwię bo wyszło mi,ze powinnam zrobić dalsza diagnostykę. Nt niby w normie 2,2.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny jak liczyć tydzień ciąży? Transfer miałam 6.10. Ostatnią misiaczek 21.09. Każdy mówi inaczej ... :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jesli ciaza zagrozona opieka jak najlepiej w Uk
..Betty nie robia panstwowo bo wola usg serca ;) bylam tylko prywatnie na beta

Ja tak jestem im wdzieczna nie zaplacilAm ani funta za ivf a jescze mi dali pachnace mydelka prezent Po punkcji z kartka best wishes from the clinic , az lezke mielismy

To ja tak samo jeśli chodzi o Francję czasami narzekam na ten kraj Ale nigdy nie zapomnę ile mi dał jeśli chodzi o in vitro i mam nadzieję jeszcze da.

Do góry