reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zresztą wszędzie inaczej.
Tutaj w Paryżu badania i sprawdzanie przyrostu bety tak jak w pl ale Anglia mnie przeraża i w Szwecji ponoć jest podobnie

Jesli ciaza zagrozona opieka jak najlepiej w Uk
..Betty nie robia panstwowo bo wola usg serca ;) bylam tylko prywatnie na beta

Ja tak jestem im wdzieczna nie zaplacilAm ani funta za ivf a jescze mi dali pachnace mydelka prezent Po punkcji z kartka best wishes from the clinic , az lezke mielismy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze... Tyle że ja to w nocy robię nieświadomie. Zasypiam na boku ale czasem jak się przebudze leżę na plecach :(

Ale ty sie nie martw
Potem ci ciezko spac bedzue na pleckach bo dzidzia gniecie wszystko i ciezko naprawde spac na plecach w 3 trymestrze Ja automatycznie sie przewracalam z boku na bok potem nifdy na plecy bo od razu ciezar czulam zle Sue oddycha

Dziewczynki ja juz po prenatalnych. Jakieś mieszane uczucia mam co do wizyty i trochę sie martwię bo wyszło mi,ze powinnam zrobić dalsza diagnostykę. Nt niby w normie 2,2.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny jak liczyć tydzień ciąży? Transfer miałam 6.10. Ostatnią misiaczek 21.09. Każdy mówi inaczej ... :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jesli ciaza zagrozona opieka jak najlepiej w Uk
..Betty nie robia panstwowo bo wola usg serca ;) bylam tylko prywatnie na beta

Ja tak jestem im wdzieczna nie zaplacilAm ani funta za ivf a jescze mi dali pachnace mydelka prezent Po punkcji z kartka best wishes from the clinic , az lezke mielismy

To ja tak samo jeśli chodzi o Francję czasami narzekam na ten kraj Ale nigdy nie zapomnę ile mi dał jeśli chodzi o in vitro i mam nadzieję jeszcze da.

Do góry