reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A przypomnij bo mozg mi siada my tak samo Tydz ciazy? Ja 7/12 mAm wizyte Ale to nie prenatalne bede wtedy 10+5
Wiem ze nifty mam zabukowane Na 22/12
Dzus mAm 9+2 a ty?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wychodzi na to, ze ja mam 9+4 albo 10z nie wiem jak to wyliczyć ....

reklama
Co do lupiezu w ciazy to nie pomoge...ale moja nie ciezarna siostra miala i do tego bardzo sucha skore glowy i przez kilka dni na noc natluszczala skore glowy bio oil i szla spac...rano przed robota myla glowe...mowi ze poprawa znaczna...

Dlatego lepiej trzymac sie od Polakow z daleka. W sensie nie szukac ich towarzystwa tylko dlatego, ze to Polacy, bo nic dobrego z tego zazwyczaj nie wynika. Ja nie mam tu zadnych polskich przyjaciol. Gdyby sie trafili to spoko, ale jakos specjalnie nigdy nie szukalam.

A ja ha ha ha ha
Ja mam kilku i sobie chwałę

A kiedy mialas 1. Dzuen ostatniego okresu?mi nawet Po transferze tak liczyli

Evulek no to Uk cieszy Sue harry slub;))
Brava dla Megan jest tylko aktorka amerykanska;)))JuZ TV wloska o tym trabi teraz hih

W sumie pare dni nas dzieli
U mnie w sumie tez juz moge miec prenatalne w 10+5
Niewiem
Tu w de mam gratis usg co 3 tyg ze sama jestem w szoku, to moje trzecie usg a dopoero 10 Tydz bedzie to gdzie tam 38 Tydz , wszustjo nowe tu nic niewiem

reklama
Do góry