reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ohhh gratulacje znajomosci jezyka;)) chyba poczatki trudne?;)) Ja umiem tylko kocham cie Po francusku :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężki język ale jest coraz lepiej na początku chodziliśmy z tłumaczem a potem jak się wdrożyliśmy sami daliśmy radę.
Początki to masakra.
Trafiamy na miłych ludzi jeśli się do końca czegoś nie zrozumie wytłumaczą raz jeszcze.

@Peugeotka36 masz termin badań prenatalnych już? Ja mam na 13.12 i nie wiem czy to nie za wcześnie - powinno być w 12 tygodniu ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A przypomnij bo mozg mi siada my tak samo Tydz ciazy? Ja 7/12 mAm wizyte Ale to nie prenatalne bede wtedy 10+5
Wiem ze nifty mam zabukowane Na 22/12
Dzus mAm 9+2 a ty?

Ciężki język ale jest coraz lepiej na początku chodziliśmy z tłumaczem a potem jak się wdrożyliśmy sami daliśmy radę.
Początki to masakra.
Trafiamy na miłych ludzi jeśli się do końca czegoś nie zrozumie wytłumaczą raz jeszcze.

Bywalam we francji jak maz pracowal w Peugeot, tam byly zebrania Ale zapomnialam miasto

Byly tez mysli by tam mieszkac Ale balam sie jezyka ;)) bardzo ciezki
Wyszlo Na Uk wtedy hih

Meg Ty jeszcze nie jesteś w tak zaawansowanej ciazy ale dosłownie parę dni temu na naszym forum był artykuł o tym, ze lepiej nie spać na plecach bo zrobili badania i spanie na plecach zwiększa szansę na urodzenie martwego dziecka

---34tc---
Ale ten artykuł dotyczy ostatnich dni ciąży a nie całej. Jak we śnie się człowiek przekręci to nic to nie szkodzi. Ponoć najważniejsze jest nie zasypianie na plecach.

reklama
Do góry