Dziewczyny jak liczyć tydzień ciąży? Transfer miałam 6.10. Ostatnią misiaczek 21.09. Każdy mówi inaczej ...
Wysłane z iPhone za pomocą
Ja miałam 4.10 i jestem dokładnie 10 i 2 dni zarodek był pieciodniowy
reklama
Ja mam na tego samego wyznaczone jesteśmy tylko 2 dni różnicy jeśli miałaś zarodek pieciodniowy@Peugeotka36 masz termin badań prenatalnych już? Ja mam na 13.12 i nie wiem czy to nie za wcześnie - powinno być w 12 tygodniu ....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To ja tak samo jeśli chodzi o Francję czasami narzekam na ten kraj Ale nigdy nie zapomnę ile mi dał jeśli chodzi o in vitro i mam nadzieję jeszcze da.
Ohhh gratulacje znajomosci jezyka) chyba poczatki trudne?) Ja umiem tylko kocham cie Po francusku :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam cie mam pytanko plemienia u ciebie już ustalo całkowicie?Dziewczynki ja juz po prenatalnych. Jakieś mieszane uczucia mam co do wizyty i trochę sie martwię bo wyszło mi,ze powinnam zrobić dalsza diagnostykę. Nt niby w normie 2,2.
Ciężki język ale jest coraz lepiej na początku chodziliśmy z tłumaczem a potem jak się wdrożyliśmy sami daliśmy radę.Ohhh gratulacje znajomosci jezyka) chyba poczatki trudne?) Ja umiem tylko kocham cie Po francusku :/
Początki to masakra.
Trafiamy na miłych ludzi jeśli się do końca czegoś nie zrozumie wytłumaczą raz jeszcze.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
@Peugeotka36 masz termin badań prenatalnych już? Ja mam na 13.12 i nie wiem czy to nie za wcześnie - powinno być w 12 tygodniu ....
A przypomnij bo mozg mi siada my tak samo Tydz ciazy? Ja 7/12 mAm wizyte Ale to nie prenatalne bede wtedy 10+5
Wiem ze nifty mam zabukowane Na 22/12
Dzus mAm 9+2 a ty?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ciężki język ale jest coraz lepiej na początku chodziliśmy z tłumaczem a potem jak się wdrożyliśmy sami daliśmy radę.
Początki to masakra.
Trafiamy na miłych ludzi jeśli się do końca czegoś nie zrozumie wytłumaczą raz jeszcze.
Bywalam we francji jak maz pracowal w Peugeot, tam byly zebrania Ale zapomnialam miasto
Byly tez mysli by tam mieszkac Ale balam sie jezyka ) bardzo ciezki
Wyszlo Na Uk wtedy hih
jasani
Fanka BB :)
Ale ten artykuł dotyczy ostatnich dni ciąży a nie całej. Jak we śnie się człowiek przekręci to nic to nie szkodzi. Ponoć najważniejsze jest nie zasypianie na plecach.Meg Ty jeszcze nie jesteś w tak zaawansowanej ciazy ale dosłownie parę dni temu na naszym forum był artykuł o tym, ze lepiej nie spać na plecach bo zrobili badania i spanie na plecach zwiększa szansę na urodzenie martwego dziecka
---34tc---
reklama
Ja mam na tego samego wyznaczone jesteśmy tylko 2 dni różnicy jeśli miałaś zarodek pieciodniowy
Ja miałam trzydniowy