Ewunka
Fanka BB :)
A co Ci zalecił na szyjke ?Zaczynam się schizowac bo mój lekarczyk od 24.11 na urlopie i w wrazie W żadnego kontaktu , mam nadzieję że się wyrobię
Sex 3 razy dziennie ? Po 3 tygodniach powinno pomóc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co Ci zalecił na szyjke ?Zaczynam się schizowac bo mój lekarczyk od 24.11 na urlopie i w wrazie W żadnego kontaktu , mam nadzieję że się wyrobię
Hi hi boisz się przegrać ha ha ha ja jeszcze 8 tygodni
Ja to mam arbuza [emoji12][emoji378][emoji378][emoji378]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny brzusio [emoji6]i te oczy [emoji7]
Znów wygrywasz złote kalesony
Ja to mam arbuza [emoji12][emoji378][emoji378][emoji378]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie tam .....
Głowa nie ogarnięta [emoji23]to goń mnie [emoji12]Znów wygrywasz złote kalesony
Coś se głowę ucieła
Ale poczekaj poczekaj ja jestem dopiero 30+6
Gdzie tam .....
Ty jesteś daleko za mną
Dziewczyny wylazla mi opryszczka na ustach . To nie pierwszy raz w życiu ale w ciąży tak . Czy Ja mogę użyć tych plasterków COMPEED ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przyloz drozdze takie zwykle. Mozesz ciut z woda zeby taka gesta papka byla. To najlepszy sprawdzony sposob ktory znam. Mozesz kupic jeszcze drovit tabletki drozdzowe w aptece i wypicDziewczyny wylazla mi opryszczka na ustach . To nie pierwszy raz w życiu ale w ciąży tak . Czy Ja mogę użyć tych plasterków COMPEED ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom