Evelin83
Fanka BB :)
okJak zacznę rodzić to dam znać, będę głośno krzyczeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okJak zacznę rodzić to dam znać, będę głośno krzyczeć
No to teraz śpimy na baczność nie kładziemy się by nie fiknoł spowrotemDziewczyny jestem po wizycie Mały zrobił fikolka i jest główką w dół- czyli czekamy...czekamy , ma 3100 - skończony 37 tc , zaczynamy 38 tc. Szyjka jeszcze wysoko-lekarz mówił ze tak moze byc po tych wszystkich lekach m.in luteina.
Od jutra rozmiekczamy szyjke zobaczymy jak pójdzie
Chyba neutralne kupowała. Ale i cis różowego też się znalazłoRozumiem ze kupila wszystko pod dziewczynke. Pewno zdziwienie bylo niezle!
Powodzenia dziewczyny na wizytach
No to teraz śpimy na baczność nie kładziemy się by nie fiknoł spowrotem
Co to mówiła to głupia pigoła........
Już tusz tusz
Super to teraz czekamy [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj czas leci [emoji6] dzis koncze 19ty tydzien[emoji4] a samopoczucie w II trym zdecydowanie lepsze niz w I tylko mnie infrkcje mecza ale mam nadzieje ze nie powroca!A ty jak Sie czujesz? Dopoero co mowilas ze sie udalo))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom