reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas wszystko dobrze. Prenatalne usg ok, czekam jeszcze na wyniki z krwi i omówienie ich z genetykiem. Prawdopodobnie córeczka będzie :)

Dziewczynka! Świetnie, bo straszą wojnami
emoji23.png
Gratulacje

czy moge prosic o zmiane terminu porodu na 06.05 ? z prenatalnych wyszedl mi ten termin, u mojego gin. 30.04

Teraz data będzie Ci się zmieniać co chwila. Ponoć najlepiej sugerować się z USG do 8 tc.

reklama
Superowo [emoji846] zawsze myślałam ze same chłopaki z invitro a ostatnio chyba więcej dziewczynek [emoji846]teraz tylko niech rośnie brzusio [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brzusio już rośnie ;) lekarz płeć określał na podstawie jakiejś kości czy coś i tlumaczył, że u dziewczynek i chlopców na tym etapie narządy wyglądają identycznie ale ze u chlopca jest to zakrzywione bo moszna. I ze według jego doświadczenia chłopca to będę miała, ale w drugiej ciąży bo tu jest prosto idąca linia.

Brzusio już rośnie ;) lekarz płeć określał na podstawie jakiejś kości czy coś i tlumaczył, że u dziewczynek i chlopców na tym etapie narządy wyglądają identycznie ale ze u chlopca jest to zakrzywione bo moszna. I ze według jego doświadczenia chłopca to będę miała, ale w drugiej ciąży bo tu jest prosto idąca linia.

Mój na pierwszych prenatalnych mówił ze na 90% dziewucha i powiem Ci ze tak się nastawiłam ze później jak szlam na drugie prenatalne to tylko myślałam żeby zdrowe i czy siusiak nie wyrósł bo mnie wszyscy straszyli ze się mylą lekarze a Ja już sukienki kupowałam [emoji23][emoji23] wczoraj wieszałam zasłony a mój M mówi „Matko jak tu różowo jak u księżniczki a Ja a jak ma być jak to córcia będzie” [emoji12]

Dziewczynka! Świetnie, bo straszą wojnami
emoji23.png
Gratulacje

Teraz data będzie Ci się zmieniać co chwila. Ponoć najlepiej sugerować się z USG do 8 tc.
ktos dodal ze najbardziej prawdopodobna jest ta z prenatalnych, wiec dlatego podaje nowy termin, jesli tak nie jest to niech zostanie 30.04

Mój na pierwszych prenatalnych mówił ze na 90% dziewucha i powiem Ci ze tak się nastawiłam ze później jak szlam na drugie prenatalne to tylko myślałam żeby zdrowe i czy siusiak nie wyrósł bo mnie wszyscy straszyli ze się mylą lekarze a Ja już sukienki kupowałam [emoji23][emoji23] wczoraj wieszałam zasłony a mój M mówi „Matko jak tu różowo jak u księżniczki a Ja a jak ma być jak to córcia będzie” [emoji12]

Ja właśnie nie wiem czy być tak na 100% pewna, że dziewczynka... Chociaż lekarz był przekonany i ma doświadczenie w prenatalnych:p to chyba trzeba mu wierzyć. Zobaczymy :)

reklama
Do góry