reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie dziewczyny mam juz wyznaczony termin cc na 13 listopada. Wreszcie zobacze moich chlopcow. To bedzie 37 tydzien ciazy. Trzymajcie za nas kciuki oby wszystko bylo ok i obym szybko doszla do siebie.
O to już za tydzień [emoji7][emoji7]super [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie Mały zrobił fikolka i jest główką w dół- czyli czekamy...czekamy , ma 3100 - skończony 37 tc , zaczynamy 38 tc. Szyjka jeszcze wysoko-lekarz mówił ze tak moze byc po tych wszystkich lekach m.in luteina.
Od jutra rozmiekczamy szyjke :laugh2::laugh2:zobaczymy jak pójdzie :szok::szok:

Dziewczyny jestem po wizycie Mały zrobił fikolka i jest główką w dół- czyli czekamy...czekamy , ma 3100 - skończony 37 tc , zaczynamy 38 tc. Szyjka jeszcze wysoko-lekarz mówił ze tak moze byc po tych wszystkich lekach m.in luteina.
Super. Teraz to juz moze byc kazdy moment !!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wszyscy mówili że chłopak będzie, do brzucha mówilismy już Piotruś a tu taka niespodzianka będzie ANIA :)
U kuzynki mówili non stop że dziewczynka. Urodziła synka i jej m awanturę na porodówce zrobił, że podmienili im dziecko [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Super to teraz czekamy [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A mi terminu jeszcze nie wpisał a juz 9 tc kończę [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja mam dwa terminy w karcie ciąży:) Jeden wpisal lekarz od in vitro na 4.05, lekarz prowadzący ciąże liczył na podstawie usg z 9t.c i wyszło 28.04. Po każdym kolejnym badaniu określenie terminu porodu ma większą rozbieżność, nawet do 7 dni.

Ja mam dwa terminy w karcie ciąży:) Jeden wpisal lekarz od in vitro na 4.05, lekarz prowadzący ciąże liczył na podstawie usg z 9t.c i wyszło 28.04. Po każdym kolejnym badaniu określenie terminu porodu ma większą rozbieżność, nawet do 7 dni.
o to jakby nie patrzec to jestem 2 dni po Tobie :)

reklama
Do góry