reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A nie chcieli żebyś poszła do szpitala żeby to codziennie monitorować? Ja bym tak panikowala w takiej sytuacji ze bym chyba zawału dostała.
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie za dwa tygodnie :)

Nie, mówili ze nie ma zagrożenia. Dziecko oddycha przez pępowinę a na niej nie ma supłów. Poszłam dziś na ktg, inny lekarz był i mówił ze to strasznie pobudza wyobraźnie matek a w 99,9% nic się nie stanie. Ewentualnie przy porodzie naturalnym jak pepowina jest za krótka i dodatkowo jest dziecko nią owinięte, to kiedy próbuje zejść ku dołowi to ona go przytrzymuje i spada tetno. Wtedy położna ja odwija albo cc. Tak mi tłumaczył. Zapis ktg bardzo ładny mówił. Pójdę jeszcze wtorek/środa na kolejny dla własnego spokoju.

reklama
Nie, mówili ze nie ma zagrożenia. Dziecko oddycha przez pępowinę a na niej nie ma supłów. Poszłam dziś na ktg, inny lekarz był i mówił ze to strasznie pobudza wyobraźnie matek a w 99,9% nic się nie stanie. Ewentualnie przy porodzie naturalnym jak pepowina jest za krótka i dodatkowo jest dziecko nią owinięte, to kiedy próbuje zejść ku dołowi to ona go przytrzymuje i spada tetno. Wtedy położna ja odwija albo cc. Tak mi tłumaczył. Zapis ktg bardzo ładny mówił. Pójdę jeszcze wtorek/środa na kolejny dla własnego spokoju.

Widzisz ;))) ciesze Sie I Tak bedzue !;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ciocie
1509777244-55a879251a2b7382-aaaaaa.jpeg

Sara 2200, Tobiasz 1730. Na razie jest tak sobie. Są na wsparciu oddechu i sondy do żołądka. Ja obolała po cięciu. Ale mega szczęśliwa [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ciocie

Sara 2200, Tobiasz 1730. Na razie jest tak sobie. Są na wsparciu oddechu i sondy do żołądka. Ja obolała po cięciu. Ale mega szczęśliwa [emoji7] [emoji7]

Kochane!!! Gratulacje dla mamusi Saruni Tobiaszka

A pochwal się swoimi Maluchami proszę. [emoji9] [emoji7] Kiedy rodziłaś??

Rodziłam w styczniu, więc już daaawno [emoji6] chłopca i dziewczynkę. Byli malutcy mimo cc w 36+1, bo tylko 1970g i 2250g. Tydzień leżeliśmy w szpitalu przez żółtaczkę i czekaliśmy na 2 kilo córki, żeby mogła być zaszczepiona. Ale od początku byli ze mną na sali, w gniazdku z dogrzewaniem :) zdjęcia nie wrzucę, wybacz, ale to forum publiczne.

Cześć Ciocie

Gratulacje [emoji3][emoji8] maluszki piękne i szybko dadzą radę [emoji3]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ciocie

Ja Ci odpowiadam na pytanie sprzed 3 tygodni a tu już maluszki z nami!!! Gratulacje Kochana! Będzie dobrze, ból minie. Dzieciątka cudowne [emoji173]️

Oska lub te ktore maja dwojeczke jakie macie wozki? Bo mysle sobie skoro termin na 1/7 to Nicole bedzue miec 15 mscy a to wiek gdzie bedzue chodzic Ale nie zawsze i wszedzie czyli wozek potrzebuje podwojny
Znalazlam ten abc design
1509696907-84c0efbb98cf0b25-aaaaaa.jpeg

1509696918-706a22a18f7f76c8-aaaaaa.jpeg

Bardzo mi bedzie brak venicci [emoji32]

Peugeotka ja dalej nie mogę uwierzyć [emoji7][emoji7] my jeździmy bugaboo donkey twin i ten polecam szczerze :)

reklama
Cześć Ciocie

Aaaaaa gratulacje! Cudnosci [emoji8]
Nabierajcie sil i niech rosna zdrowo.
A jak nerki Tobinka?

Do góry