reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja się cieszę z tego rozwarcia [emoji6]mogłoby jeszcze szyjki już nie być, ale cóż trzeba będzie poćwiczyć wóz mężem [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak nieagatka chodziłam 3 tyg. z takim rozwarciem jak nie dłużej i szyjka zgładzona urodziłam 3 dni przed terminem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pixi naprawdę dużo leż. A używasz aplikatora? Ja plamilam w 6 tyg przez dwa dni i nie było to nic poważnego.
A co do rozpakowania... Byłam dziś na usg. Sara 2100 Tobiasz 1900. Z nerkami u niego lepiej i różnica to już tylko 11%. Od wczoraj okresowe bóle i twardnienie brzucha. Macicy już zaczyna się szykować do porodu [emoji53][emoji17]Mam leżeć i wytrwać jeszcze chociaż z tydzień. Jutro dopiero 34 tyg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

A dużo tego Masz?

Ja bez aplikatora, to tak po nocy raz poczuje,ze leci, ( a wyglada jakby z drugiej dziurki wyleciało [emoji12]) a potem tylko w pochwie zostaje, wiec wydaje mi sie,ze nie ma tego bardzo duzo i nie jest tez tak ,ze kap kap [emoji6]
Muszę dzielnie czekac, chociaż dzisiaj miałam straszny sen [emoji29]

A dzieciaczki i tak juz długo przed nami " chowasz" [emoji12] duże są i zdrowe wiec jak chcą poznać ciocie to my czekamy [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Pixi naprawdę dużo leż. A używasz aplikatora? Ja plamilam w 6 tyg przez dwa dni i nie było to nic poważnego.
A co do rozpakowania... Byłam dziś na usg. Sara 2100 Tobiasz 1900. Z nerkami u niego lepiej i różnica to już tylko 11%. Od wczoraj okresowe bóle i twardnienie brzucha. Macicy już zaczyna się szykować do porodu [emoji53][emoji17]Mam leżeć i wytrwać jeszcze chociaż z tydzień. Jutro dopiero 34 tyg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Oska bardzo sie ciesze ze Tobiaszek dogania siostrzyczke[emoji4] i trzymam mocno kciuki bys jeszcze troszke wytrwala[emoji110] [emoji256]

Cena równa sie jakos [emoji6] A to wszystko w Pl robią dlatego takie ceny.

Ja mam osobiście dwa kocyki bambusowe z tej firmy . Są śliczne ale niestety po praniu ręcznym w płynie dla dzieci już niestety nie są takie fajne . Brzydko się ponaciągały i chyba będę musiała wyprać jeszcze raz i rozłożyć na płasko na równo na ręczniki do wyschnięcia . Mi się akurat udało kupić na likwidacji sklepu po 80 zł [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam osobiście dwa kocyki bambusowe z tej firmy . Są śliczne ale niestety po praniu ręcznym w płynie dla dzieci już niestety nie są takie fajne . Brzydko się ponaciągały i chyba będę musiała wyprać jeszcze raz i rozłożyć na płasko na równo na ręczniki do wyschnięcia . Mi się akurat udało kupić na likwidacji sklepu po 80 zł [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz, to spróbuj w pralce na delikatnym, bo moja kuzynka ma właśnie ten kocyk i najbardziej zachwalała [emoji6]

Do góry