reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzwoniłaś do lekarza? Czy co teraz robisz? :*

Nie dzwonię bo i tak mi nie pomoże,mam progesteron, odpoczywam.... oby do wtorku . Schemat sie powtarza, raz w tygodniu brązowy śluz, potem sie oczyszcza i jak juz mam prawie czysto to znowu cos wylatuje... wierze,ze to taka moja i ciazy uroda [emoji6]

Kochane a Wy gotowe do wypakowania? Gacie pełne? [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Nie dzwonię bo i tak mi nie pomoże,mam progesteron, odpoczywam.... oby do wtorku . Schemat sie powtarza, raz w tygodniu brązowy śluz, potem sie oczyszcza i jak juz mam prawie czysto to znowu cos wylatuje... wierze,ze to taka moja i ciazy uroda [emoji6]

To czekamy do wtorku na dobre wiadomości kochana :* ja też na początku plamilam, nawet dosyć dużo żywej krwi było.. Ale nasze korpusie są silne :)
Wszystko już czeka na małą księżniczkę :p ułożona jest pośladkowo, 13.11 mamy ostatnia wizyte, jeśli się nie obroci to 21.11 cesarka :) nie mogę się doczekać, bo przez ostatnie dni czuje się jak słoń haha :)

To czekamy do wtorku na dobre wiadomości kochana :* ja też na początku plamilam, nawet dosyć dużo żywej krwi było.. Ale nasze korpusie są silne :)
Wszystko już czeka na małą księżniczkę :p ułożona jest pośladkowo, 13.11 mamy ostatnia wizyte, jeśli się nie obroci to 21.11 cesarka :) nie mogę się doczekać, bo przez ostatnie dni czuje się jak słoń haha :)

Ale cudownie ja tez juz nie mogę sie doczekać waszych zdjęć [emoji4] A do doktorka z mała pójdziecie w odwiedziny?

Dostałam od znajomej Snuze Hero i nie wiem czy to dobre czy nie. Przypina się to bezpośrednio do dziecka . Ona używała do pół roku i mówi ze zadowolona .
1509127146-43a7203c02917909-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znajoma też ten miała i zadowolona byla

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Pixi naprawdę dużo leż. A używasz aplikatora? Ja plamilam w 6 tyg przez dwa dni i nie było to nic poważnego.
A co do rozpakowania... Byłam dziś na usg. Sara 2100 Tobiasz 1900. Z nerkami u niego lepiej i różnica to już tylko 11%. Od wczoraj okresowe bóle i twardnienie brzucha. Macicy już zaczyna się szykować do porodu [emoji53][emoji17]Mam leżeć i wytrwać jeszcze chociaż z tydzień. Jutro dopiero 34 tyg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale cudownie ja tez juz nie mogę sie doczekać waszych zdjęć [emoji4] A do doktorka z mała pójdziecie w odwiedziny?

Jeszcze trochę i Ty będziesz się szykować do porodu, ja dalej nie wierzę że to już :) dopiero co robiłam test, później betę a za kilkanaście dni mała będzie z nami ;)
tak tak chcemy jechać z małą do lekarza w odwiedziny :p

A dużo tego Masz?

Pixi naprawdę dużo leż. A używasz aplikatora? Ja plamilam w 6 tyg przez dwa dni i nie było to nic poważnego.
A co do rozpakowania... Byłam dziś na usg. Sara 2100 Tobiasz 1900. Z nerkami u niego lepiej i różnica to już tylko 11%. Od wczoraj okresowe bóle i twardnienie brzucha. Macicy już zaczyna się szykować do porodu [emoji53][emoji17]Mam leżeć i wytrwać jeszcze chociaż z tydzień. Jutro dopiero 34 tyg...

A w blizniacznych ciazach nie jest tak, ze 35tydzien to juz ciaza donoszona?
Spokojnie, odpoczywaj ile sie da. Dzieciaczki rosna, Tobinka nerki daja rade - wszytsko bedzie dobrze [emoji4]

A w blizniacznych ciazach nie jest tak, ze 35tydzien to juz ciaza donoszona?
Spokojnie, odpoczywaj ile sie da. Dzieciaczki rosna, Tobinka nerki daja rade - wszytsko bedzie dobrze [emoji4]

No niby najlepiej dotrwać do 36, ale 35 już nie jest źle. Ale chciałabym jak najdłużej, a czuje się coraz gorzej [emoji20]

reklama
No niby najlepiej dotrwać do 36, ale 35 już nie jest źle. Ale chciałabym jak najdłużej, a czuje się coraz gorzej [emoji20]

Wiem, ze nielatwo oderwac od tego mysli, ale moze ogladnij sobie jakas komedie (np “Jak urodzic i nie zwariowac?”), popros meza o masaz stop czy poloz sie w wannie z dobra ksiazka... Postaraj sie zrelaksowac, zeby dzieci czuly, ze mamcia jest spokojna to i one spokojnie sobie tam jeszcze posiedza [emoji4]
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki.

Do góry