reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurczę po wiem ze ja zielona jestem . Czasami przysięgam jak coś czytam albo ktoś się o coś mnie pyta to czuje się jak debil [emoji31] dobrze ze jesteście i można zawsze się poradzić bo w sumie jak pytam kogoś znajomego w cztery oczy o coś i widzę ta minę ze Ja tego nie wiem to odechciewa się pytać .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez czuje sie jak debil[emoji23] ale teraz juz wiem jak wyglada pajacyk a jak body[emoji23]

reklama
Dziękuje [emoji8] tak tez pomyślałam teraz o tej podusi ze może się podwijać . Kupiłam dwa prześcieradła do gondoli wiec położenia bezpośrednio na nie . A jak zima z przykrywaniem dziecka do spania w łóżeczku ?

Tutaj nie pomoge, bo moja jest z konca marca i mieszkam w cieplych krajach. Ale spala w pajacu i zawinieta w rozek.

Przeczytalam artykul i po czesci sie zgadzam ale wole to timy love bo ma wiecej opcji a w tym baby bjorn to placi sie polowe za design bo cena troche wysoka moim zdaniem
Palcem
Ja na poczatku tez plamilam na brazowo i samo przeszlo.
A jak wkladasz progesteron? Aplikatorem? Bo nie zaleca sie.

Od dwoch dni wlasnie planuje kupno zeszytu tylko mysle jak go prowadzic zeby sie nie pogubic. Nie wiem czy segregator nie bedzie lepszy i podzielic wszystko na kategorie. Ale czy to nie przesada?

Tak na pewno kupuje. Jeszcze nie robilam rozeznania ale na pewno ten pod materacyk a nie wpinany w pieluszje

reklama
Do góry