reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zakazal dzwigania, schylania sie, zbyt intensywnego chodzenia, seksu.
Zalecal duzo odpoczynku. Wiec wlasciwie kazal mi leżeć i pachniec.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie podobno nie tylko długość ma znaczenie przy szyjce ale też czy jest miękka czy twarda i czy zamknięta

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Madziula to jaka masz tą szyjkę!?

Elasnie nie wiem bo dzis bez usg (badanie na pakiet w medicoverze), ale juz tydzien temu moj lekarz prywatnie mowil ze zmiekla. Wtedy miala ok 3cm, wiec moze byc krotsza teraz, tylko nie wiem jak krotka.

Dzisiaj lekarz kazal mi wrocic do luteiny dopochwowej. Wiec bede znow upychac :)

Elasnie nie wiem bo dzis bez usg (badanie na pakiet w medicoverze), ale juz tydzien temu moj lekarz prywatnie mowil ze zmiekla. Wtedy miala ok 3cm, wiec moze byc krotsza teraz, tylko nie wiem jak krotka.

Dzisiaj lekarz kazal mi wrocic do luteiny dopochwowej. Wiec bede znow upychac :)

Upychaj Upychaj!!! A rozdarcie jakieś masz czy jest zamknięta!?

Ty mówisz że podgrzewać do butelek kupiłaś!?! Ja już mam a butelek nie mam Hahaha
A ja znowu mądra kupiłam małą komodę druga taka jak mam w sypialni na 4 szuflady i co.... I kurde nie pomieszcze się z rzeczami małego i chyba będę kupowała jeszcze taka z przewijakiem (chociaż nawet w te dwie nie wiem czy upchne rzeczy).... Ach...

Dziewczyny a mój nastrój dziś ponury odebrałam wynik GBS i jest dodatni :sad:skąd to dziadostwo teraz martwię się o Maluszka mojego i aż się poplakalam :hmm:

A tak ogolnie to zwariowalam. Kupilam sterylizator i wlasnie czekam bo mam sie spotkac z panem co ma mi sprzedac podgrzewacz do butelek.

Zamist pokupowac apteczne rzeczy ja kupuje duperele. Musze sie ogarnac, bo nie mam ani kremow, ani podkladow, ani majtek poporodowych...

Madzia ktory syerylizstor kupilas?

Ty mówisz że podgrzewać do butelek kupiłaś!?! Ja już mam a butelek nie mam Hahaha
A ja znowu mądra kupiłam małą komodę druga taka jak mam w sypialni na 4 szuflady i co.... I kurde nie pomieszcze się z rzeczami małego i chyba będę kupowała jeszcze taka z przewijakiem (chociaż nawet w te dwie nie wiem czy upchne rzeczy).... Ach...

Hahaha, no to smiesznie :d

reklama
Do góry