reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a mój nastrój dziś ponury odebrałam wynik GBS i jest dodatni :sad:skąd to dziadostwo teraz martwię się o Maluszka mojego i aż się poplakalam :hmm:

Nic się nie martw większość kobiet na gbs dodatni po prostu dzidziuś dostanie leki po urodzeniu żeby nie było problemów. Lepiej że wyszedł niż jakby nie wyszedł a by był.

reklama
Nic sie nie smutaj , przy porodzie dostaniesz antybiotyk i będzie ok. Dużo kobiet w ciąży ma dodatni.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Niby to wiem ...ale jednak wolałabym mieć ujemny- wciąż się coś przypaleta niewiadomo skąd ehhh jakas pechowa jestem ...a swoją drogą Ty chudzinko, maleńka jesteś i wyglądasz przeslodko :biggrin2:

Dziewczyny proszę posprawdzajcie kalendarz , gdzie was brakuje i gdzie dopisać . Wszystkie nowe dziewczyny chętnie tez dopisze z wizytami i datami narodzin . [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Poproszę o wpisanie na 31.10 wizyta u gina

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry