reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No to patrz [emoji4]jakiego ja mam arbuza
1508869467-fb904cf348e424a9-aaaaaa.jpeg
[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Faktycznie 1sze miejsce :-) :) Jakbys arbuz połknęła :rofl2:

Witam dziewczyny!postanowiłam do was dołączyć mimo że to mój dopiero albo już...21dpt.Mam do was dwa pytania
1.Od kiedy zaczynały się u was nudności?wczoraj wieczorem tak przez 40 min było mi niedobrze potem przeszlo.Zastanawia mnie czy już się zaczynają.
2.Jak to u was było z przytulankami ?wczoraj pierwszy raz od transferu co tam kombinowalismy Ale dla mnie bez przyjemności bo się po prostu bałam.Wizyta serduszkiem za dopiero 3 tygodnie wtedy oczywiście zapytam o wszystko

1. U mnie zaczęły się jak skończyłam 7 tygodni.
2. Zaczęliśmy robić to w sposób normalny koło 12 tygodnia, a wcześniej jakieś namiastki a poza tym jak miałam mocne mdłości i wymioty to w ogóle juz o tym nie myśleliśmy :D Ja bym zaczekała przynajmniej do serduszkowego.

Dziewczyny proszę posprawdzajcie kalendarz , gdzie was brakuje i gdzie dopisać . Wszystkie nowe dziewczyny chętnie tez dopisze z wizytami i datami narodzin . [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To i ja pozwole sobie do Was dolaczyc :) obiecalam sobie ze po prenatalnych juz nie bede panikowac i przeniose sie do Was. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie. moja data porodu z usg na 30.04 a OM 06.05, kolejna wizyta 08.11 :)

reklama
A tak ogolnie to zwariowalam. Kupilam sterylizator i wlasnie czekam bo mam sie spotkac z panem co ma mi sprzedac podgrzewacz do butelek.

Zamist pokupowac apteczne rzeczy ja kupuje duperele. Musze sie ogarnac, bo nie mam ani kremow, ani podkladow, ani majtek poporodowych...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziu to jeden wieczór przed komputerem i wszystko apteczne kupisz :) a Ty Żywka siedź u mamy bo nie ma się po co spieszyć!!

Do góry