reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny proszę posprawdzajcie kalendarz , gdzie was brakuje i gdzie dopisać . Wszystkie nowe dziewczyny chętnie tez dopisze z wizytami i datami narodzin . [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny proszę posprawdzajcie kalendarz , gdzie was brakuje i gdzie dopisać . Wszystkie nowe dziewczyny chętnie tez dopisze z wizytami i datami narodzin . [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Proszę dopisz mnie na 08.11. Wizyta +ktg i na 11.11 termin porodu

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis bylam na wizycie. Dzidzie rosnie ladnie, ale... szyjka zmiekla i sie skrocila. Dostalam na nowo dowcipny progesteron. I lekarz porobil mi wymazy juz, mimo ze.powinien za 2-3tyg. Chyba widzi mnie rodzaca wczesniej, a ja nie moge, bo nie mam gdzie z dzieckiem wrocic. :( remont trwa w najlepsze...

Poprosze o dopisanie mnie na 8 i 9 listopada na wizyty (dzien pod niu do 2 roznych lekarzy ide).

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak ogolnie to zwariowalam. Kupilam sterylizator i wlasnie czekam bo mam sie spotkac z panem co ma mi sprzedac podgrzewacz do butelek.

Zamist pokupowac apteczne rzeczy ja kupuje duperele. Musze sie ogarnac, bo nie mam ani kremow, ani podkladow, ani majtek poporodowych...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry