reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie z mojego doświadczenia w pracy z lekarzami to farmaceuta ma ogromna wiedzę o lekach a lekarz minimalną. Główną ich motywacją sa sponsorowane wycieczki. Mówię jako pracownik służby zdrowia

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Na forum chyba każdej w aptece powiedzieli że luteina I lutinus to to samo ....
Ja bardziej ufam wiedzy mojego lekarza niż Pani z apteki

reklama
No widzisz tak mówią w aptece ;)
Wiadomo trzeba posilkowac sie wiedza innych i swoim rozumem i wybierać najlepsze[emoji6] zobaczę jak mi wyniki wyjdą, jak będą niepokojące to oczywiście zmienię lek. 90% czasu uzywam Clexane więc myślę ze bedzie bez niespodzianek

Wiadomo trzeba posilkowac sie wiedza innych i swoim rozumem i wybierać najlepsze[emoji6] zobaczę jak mi wyniki wyjdą, jak będą niepokojące to oczywiście zmienię lek. 90% czasu uzywam Clexane więc myślę ze bedzie bez niespodzianek

A dokładnie o jakich wynikach mówisz? Bo ja miałam tylko morfologię robioną.
Zastanawiam się jak sprawdzić, jaką dawkę powinnam dokładnie przyjmować.
Mam zwiększoną głównie z powodu tętna naszego Bobusia.

A Ciebie też tak bolało przy dawce 0,6? Przy 0,4 było całkiem spoko, zależy też jak trafiłam. Teraz boli mnie przy każdym wstrzykiwaniu, no a raz mi się zrobił malutki siniaczek ;/

A dokładnie o jakich wynikach mówisz? Bo ja miałam tylko morfologię robioną.
Zastanawiam się jak sprawdzić, jaką dawkę powinnam dokładnie przyjmować.
Mam zwiększoną głównie z powodu tętna naszego Bobusia.

A Ciebie też tak bolało przy dawce 0,6? Przy 0,4 było całkiem spoko, zależy też jak trafiłam. Teraz boli mnie przy każdym wstrzykiwaniu, no a raz mi się zrobił malutki siniaczek ;/
Siniakow to mam pelno. Badam krzepliwosc krwi. APTT i PT INR. Raz boli mniej raz bardziej ale zdecydowanie do zniesienia ból

reklama
Do góry