reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hmm... aż się zastanawiam, czemu mi nie kazali powtórzyć. Rozumiem w widełkach się mieścisz?
Mieszcze, ale w dolnej granicy dlatego jeszcze mi nie odstawiła. Moze dlatego ze u Ciebie ze względu na tętno Maluszka a nie Twoje wyniki dostałaś? Gdybam bo się nie znam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Nie kochana. Jedno i drugie to heparyna ale to nie to samo. Zamiennikiem dla clexane jest neoparin ale ja i tak nie biorę zamiennika, nie chce kombinować w ciąży.

[emoji127] 28.10.2017
Ja rownież do końca tego tygodnia biorę clexane (38tydz.), jednak po drodze kułam się neoparinem i mój lekarz mi wskazał ten zamiennik i farmaceuta. Zrezygnowałam z niego, bo miał tempe igły i robiłam sobie siniaki.

Ja rownież do końca tego tygodnia biorę clexane (38tydz.), jednak po drodze kułam się neoparinem i mój lekarz mi wskazał ten zamiennik i farmaceuta. Zrezygnowałam z niego, bo miał tempe igły i robiłam sobie siniaki.

Dziewczyny może komus na przyszłość przyda się moje doświadczenie odnośnie tępych igiel, ja kupowałam insulinowki (nie w każdej aptece sa ale jeśli fatmaceuci maja odrobinę dobrej woli to zamowia) i przelewalam lek. Cena to ok. 30-40groszy za sztukę i ulga niesamowita :)

O widzisz a ja wole igly neoparin[emoji6] do clexane kupuję przejsciowki do insuliny

Dziewczyny może komus na przyszłość przyda się moje doświadczenie odnośnie tępych igiel, ja kupowałam insulinowki (nie w każdej aptece sa ale jeśli fatmaceuci maja odrobinę dobrej woli to zamowia) i przelewalam lek. Cena to ok. 30-40groszy za sztukę i ulga niesamowita :)
Hehe tez wykorzystuje ten patent[emoji6]

reklama
Do góry