My z Anglii wysyłamy DHLem. Paczki 30 kg ok 18 funtówWejdz sobie na eurospedycja.com ja od wielu lat wysylam paczki nimi bo odbieraja od Ciebie z domu i do domu przywoza i na cala europe dzialaja. Ja za paczke 30kg place 29euro
reklama
Mieszcze, ale w dolnej granicy dlatego jeszcze mi nie odstawiła. Moze dlatego ze u Ciebie ze względu na tętno Maluszka a nie Twoje wyniki dostałaś? Gdybam bo się nie znamHmm... aż się zastanawiam, czemu mi nie kazali powtórzyć. Rozumiem w widełkach się mieścisz?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
adunnnia90
Fanka BB :)
No i jestem po wizycie [emoji4] Oliwia i Filip zdrowo rosną i maja sie dobrze [emoji173] Filip wazy 450 g a Oliwia 490 g. A mi dzis podczas wizyty zrobilo sie slabo i troszke czasu spedzialam w gabinecie bo lekarz nie chcial mnie wypuscic.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja rownież do końca tego tygodnia biorę clexane (38tydz.), jednak po drodze kułam się neoparinem i mój lekarz mi wskazał ten zamiennik i farmaceuta. Zrezygnowałam z niego, bo miał tempe igły i robiłam sobie siniaki.Nie kochana. Jedno i drugie to heparyna ale to nie to samo. Zamiennikiem dla clexane jest neoparin ale ja i tak nie biorę zamiennika, nie chce kombinować w ciąży.
[emoji127] 28.10.2017
Ja rownież do końca tego tygodnia biorę clexane (38tydz.), jednak po drodze kułam się neoparinem i mój lekarz mi wskazał ten zamiennik i farmaceuta. Zrezygnowałam z niego, bo miał tempe igły i robiłam sobie siniaki.
Dziewczyny może komus na przyszłość przyda się moje doświadczenie odnośnie tępych igiel, ja kupowałam insulinowki (nie w każdej aptece sa ale jeśli fatmaceuci maja odrobinę dobrej woli to zamowia) i przelewalam lek. Cena to ok. 30-40groszy za sztukę i ulga niesamowita
O widzisz a ja wole igly neoparin[emoji6] do clexane kupuję przejsciowki do insulinyJa rownież do końca tego tygodnia biorę clexane (38tydz.), jednak po drodze kułam się neoparinem i mój lekarz mi wskazał ten zamiennik i farmaceuta. Zrezygnowałam z niego, bo miał tempe igły i robiłam sobie siniaki.
Hehe tez wykorzystuje ten patent[emoji6]Dziewczyny może komus na przyszłość przyda się moje doświadczenie odnośnie tępych igiel, ja kupowałam insulinowki (nie w każdej aptece sa ale jeśli fatmaceuci maja odrobinę dobrej woli to zamowia) i przelewalam lek. Cena to ok. 30-40groszy za sztukę i ulga niesamowita
Ilona 88
Fanka BB :)
Ale że przelewasz ? Czy jak bo igły się nie da zmienić chyba co ? Bo dla mnie te ż neoparin też tępe [emoji28]Hehe tez wykorzystuje ten patent[emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
PrzelewamAle że przelewasz ? Czy jak bo igły się nie da zmienić chyba co ? Bo dla mnie te ż neoparin też tępe [emoji28]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom