reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A prosze[emoji4] to dziala przez roznych kurierow plus oni maja tez swoje tiry. Mi teraz ida 4 duze miody w paczce i ciekawa jestem czy dojda bezpiecznie bo sloiki pierwszy raz wysylam ale wczesniej nigdy nie bylo problemow a z 20 razy juz z nimi wysylalam w ciagu ostatnich lat

reklama
Mój lekarz twierdzi że to nie to samo i ja mam clexane ( dostaje to na refundację) Zobacz załącznik 819331 znalazłam to .
Ale czasem mam wrażenie że Ci lekarze z innych książek się uczą......
Ale z drugiej strony każdy z nich trzyma się swojej teori na podstawie swojej wiedzy i swoich wniosków. Zobacz załącznik 819331
Fraxiparine mam. W aptece (dwóch) mówią ze to samo więc ostatnio kupilam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Fraxiparine mam. W aptece (dwóch) mówią ze to samo więc ostatnio kupilam

Ja uważam że Pani w aptece ma średnią wiedzę.....
Ja tylko mówię co mówił mój lekarz :D
Każda znas ma prawo uważać inaczej :) zwłaszcza jak lekarze też to różnie interpretują.....:laugh2:

Ostatnia edycja:
Ja uważam że Pani w aptece ma średnią wiedzę.....
Ja tylko mówię co mówił mój lekarz :D
Każda znas ma prawo uważać inaczej :) zwłaszcza jak lekarze też to różnie interpretują.....:laugh2:
Właśnie z mojego doświadczenia w pracy z lekarzami to farmaceuta ma ogromna wiedzę o lekach a lekarz minimalną. Główną ich motywacją sa sponsorowane wycieczki. Mówię jako pracownik służby zdrowia

Nie kochana. Jedno i drugie to heparyna ale to nie to samo. Zamiennikiem dla clexane jest neoparin ale ja i tak nie biorę zamiennika, nie chce kombinować w ciąży.

[emoji127] 28.10.2017
Ja przez wiele miesięcy nie zmienialam ale ostatnio zaryzykowalam tymbardziej ze wyniki mam w normie

Właśnie z mojego doświadczenia w pracy z lekarzami to farmaceuta ma ogromna wiedzę o lekach a lekarz minimalną. Główną ich motywacją sa sponsorowane wycieczki. Mówię jako pracownik służby zdrowia

Farmaceutom tez urzadza sie sponaorowane wycieczki... Mowie jako osoba, ktora w najblizszej rodzinie ma medycznego przedstawiciela handlowego...
Co nie zmienia faktu, ze jesli jest tanszy zamiennik to nie rozumiem dlaczego mialoby ske z tego nie slorzystac. Zwlaszcza, ze czesto to sa dokladnie te same leki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A prosze[emoji4] to dziala przez roznych kurierow plus oni maja tez swoje tiry. Mi teraz ida 4 duze miody w paczce i ciekawa jestem czy dojda bezpiecznie bo sloiki pierwszy raz wysylam ale wczesniej nigdy nie bylo problemow a z 20 razy juz z nimi wysylalam w ciagu ostatnich lat

Ja pracuje w logistyce i znam mase firm transportowych, ale niestety zadna z mojej okolicy.
Rodzice kiedys podali kurierem mase sloikow. Jeden nie przetrwal podrozy, ale pozostalych ze 30 dojechalo bezproblemowo, wiec powinno Ci sie udac :)

reklama
Ja pracuje w logistyce i znam mase firm transportowych, ale niestety zadna z mojej okolicy.
Rodzice kiedys podali kurierem mase sloikow. Jeden nie przetrwal podrozy, ale pozostalych ze 30 dojechalo bezproblemowo, wiec powinno Ci sie udac :)

Ta eurospedycja dziala tak ze zwykli kurierzy odbieraja z domow paczki i to potem jest transportowane w europe i w kraju przeznaczenia znowu zwyklymi firmami kurierskimi dostarczane do domu

Do góry