reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A prosze[emoji4] to dziala przez roznych kurierow plus oni maja tez swoje tiry. Mi teraz ida 4 duze miody w paczce i ciekawa jestem czy dojda bezpiecznie bo sloiki pierwszy raz wysylam ale wczesniej nigdy nie bylo problemow a z 20 razy juz z nimi wysylalam w ciagu ostatnich lat

reklama
Mój lekarz twierdzi że to nie to samo i ja mam clexane ( dostaje to na refundację) Zobacz załącznik 819331 znalazłam to .
Ale czasem mam wrażenie że Ci lekarze z innych książek się uczą......
Ale z drugiej strony każdy z nich trzyma się swojej teori na podstawie swojej wiedzy i swoich wniosków. Zobacz załącznik 819331
Fraxiparine mam. W aptece (dwóch) mówią ze to samo więc ostatnio kupilam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Fraxiparine mam. W aptece (dwóch) mówią ze to samo więc ostatnio kupilam

Ja uważam że Pani w aptece ma średnią wiedzę.....
Ja tylko mówię co mówił mój lekarz :D
Każda znas ma prawo uważać inaczej :) zwłaszcza jak lekarze też to różnie interpretują.....:laugh2:

Ostatnia edycja:
Ja uważam że Pani w aptece ma średnią wiedzę.....
Ja tylko mówię co mówił mój lekarz :D
Każda znas ma prawo uważać inaczej :) zwłaszcza jak lekarze też to różnie interpretują.....:laugh2:
Właśnie z mojego doświadczenia w pracy z lekarzami to farmaceuta ma ogromna wiedzę o lekach a lekarz minimalną. Główną ich motywacją sa sponsorowane wycieczki. Mówię jako pracownik służby zdrowia

Nie kochana. Jedno i drugie to heparyna ale to nie to samo. Zamiennikiem dla clexane jest neoparin ale ja i tak nie biorę zamiennika, nie chce kombinować w ciąży.

[emoji127] 28.10.2017
Ja przez wiele miesięcy nie zmienialam ale ostatnio zaryzykowalam tymbardziej ze wyniki mam w normie

Właśnie z mojego doświadczenia w pracy z lekarzami to farmaceuta ma ogromna wiedzę o lekach a lekarz minimalną. Główną ich motywacją sa sponsorowane wycieczki. Mówię jako pracownik służby zdrowia

Farmaceutom tez urzadza sie sponaorowane wycieczki... Mowie jako osoba, ktora w najblizszej rodzinie ma medycznego przedstawiciela handlowego...
Co nie zmienia faktu, ze jesli jest tanszy zamiennik to nie rozumiem dlaczego mialoby ske z tego nie slorzystac. Zwlaszcza, ze czesto to sa dokladnie te same leki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A prosze[emoji4] to dziala przez roznych kurierow plus oni maja tez swoje tiry. Mi teraz ida 4 duze miody w paczce i ciekawa jestem czy dojda bezpiecznie bo sloiki pierwszy raz wysylam ale wczesniej nigdy nie bylo problemow a z 20 razy juz z nimi wysylalam w ciagu ostatnich lat

Ja pracuje w logistyce i znam mase firm transportowych, ale niestety zadna z mojej okolicy.
Rodzice kiedys podali kurierem mase sloikow. Jeden nie przetrwal podrozy, ale pozostalych ze 30 dojechalo bezproblemowo, wiec powinno Ci sie udac :)

reklama
Ja pracuje w logistyce i znam mase firm transportowych, ale niestety zadna z mojej okolicy.
Rodzice kiedys podali kurierem mase sloikow. Jeden nie przetrwal podrozy, ale pozostalych ze 30 dojechalo bezproblemowo, wiec powinno Ci sie udac :)

Ta eurospedycja dziala tak ze zwykli kurierzy odbieraja z domow paczki i to potem jest transportowane w europe i w kraju przeznaczenia znowu zwyklymi firmami kurierskimi dostarczane do domu

Do góry